Zpět
12th Anniversary DNB EDITION pres. APHRODITE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

12th Anniversary DNB EDITION pres. APHRODITE

Kde:

Plynární 7, Ostrava
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

200 Kč / na místě 250 Kč

DJs:

Main Stage DNB Stage:

APHRODITE (Urban Takeover)/ London, UK
Pixie (T2B Sound, Let It Roll) / Praha, CZ
No Money (Bad Taste, DvoikaTroika) / Ostrava, CZ
Kyanid (DvoikaTroika) / Ostrava, CZ
This & That (H5N1 crew) / Ostrava, CZ
Drum-it & Lineart (MKT bros) / F-M, CZ

Dubstep Stage:

Schooler (3vium project, Cockroach)
Creax (3vium project, Cockroach)
Tom-M (No Limits)

Hodnocení:

D'N'B oslavy 12.tých narozenin klubu Fabric!

Věhlasný ostravský klub Fabric slaví již 12 let své existence. Bujaré oslavy budou probíhat i v rytmu zlomených beatů. 18. květen bude pro "drumíkáře" svátkem, protože již podruhé v historii klubu přijede věhlasný DJ a producent Gavin King aka APHRODITE. Tato živoucí legenda plnící kluby a haly po celém světě, rozezní ostravský Fabric aktuálním soundem.
Pro ty z Vás, kteří se chtějí s Aphroditem seznámit ještě před návštěvou Fabricu, máme připraven obsáhlý profil.
Zdatně sekundovat této ikoně drum n´bassu bude přední český DJ Pixie, který pravidelně sbírá ocenění jako nejoblíbenější DJ naší republiky. Jeho smršť tanečních hitů vás zaručeně rozhýbe.
Dalším supportujícím umělcem tohoto hvězdného lineupu bude Dj C.phone za projekt No Money, který patří ve střední Evropě k ledoborcům fresh soundu a k vodopádům invence. Melodické a nápadité úryvky, snoubící se se zničujícím beatem – to jsou No Money.
Tím výčet dj´s nekončí. Jako support se představí matador a člen DvoikyTroiky Dj Kyanid, který se po krátké pauze vrací do kolotoče d'n'b scény. Dále se předvedou hned dvě dvojice v "back to back" mixu. Ostravští This & That z převážně porubské H5N1 crew a Drum-it & Lineart z Frýdku-Místku.
Vrchní bar bude hostit Dubstepovou stage. Tento styl, který v posledních letech zažívá světový rozmach, vám naservíruje trojice místních DJs ve složení Schooler, Creax a Tom-M.
Nabušený lineup podpoří vynikající sound o síle 10 kw, laser show a ovocné bary, venkovní párty stan s barem, narozeninové dekorace a nepříjdete ani o narozeninové dárky.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fabric

Plynární 7Ostrava

Dveře dnes již legendárního klubu Fabric se poprvé otevřely v květnu roku 2000. Za víc jak desetileté působení se vyprofiloval do podoby předního českého klubu, který hostil jak přední česká a tak i zahraniční jména taneční scény

Poslední komentáře