Zpět
Evolution Special
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Evolution Special

Kde:

Plynární 7, Ostrava
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

v předprodeji  220 Kč / na místě  280 Kč, / HOLKY DO 22:00 ZDARMA

DJs:

DJ LEON BOLIER /NL/

ARCTIC MOON /PL/

Martin Gredner

Ringo

Hodnocení:

SOUTĚŽIT SE BUDE O 5 VOLNÝCH LÍSTKŮ NA TRANCEFUSION PARTY !!!

Evolution Special, rezidentní noc Martina Grednera se po čtyřech měsících opět vrací do klubu Fabric! Tentokrát ale ve speciální edici s názvem TranceFusion Edition. Proč TranceFusion edition? Je to jednoduché, tato Evolution Special bude totiž posledním oficiálním warm-upem na párty TranceFusion, která proběhne 14.4. v Praze.

Na Evolution Special vystoupí dva z předních trancových djs párty TranceFusion, skvělí hudební producenti a DJs: holandský LEON BOLIER a polský ARCTIC MOON. Sekundovat jim budou rezidenti klubu MARTIN GREDNER A RINGO.

Evolution Special je vždy zárukou vynikající atmosféry a pořádné dávky progressive/trance. Tak neváhejte a přijďte už 6.4. do Fabricu! 

Vstupenky budete moci nakupovat od (bude brzy doplněno) v našich předprodejích SUBForm (bývalý TittyTwister na zastávce Stodolní) nebo SUBForm (OC Futurum) za předprodejovou cenu 220 Kč. Lístky je možno zakoupit i v rámci našich parties.

Mimoostravským nabízíme možnost nákupu NA DOBÍRKU nebo PLATBY BANKOVNÍM PŘEVODEM, pro tuto možnost kontaktujte jirka@fabric.cz.

Ve středu před akcí vylosujeme 5 z Vás, kteří budou v kolonce zúčastní se a napíšeme je na guestlist! 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fabric

Plynární 7Ostrava

Dveře dnes již legendárního klubu Fabric se poprvé otevřely v květnu roku 2000. Za víc jak desetileté působení se vyprofiloval do podoby předního českého klubu, který hostil jak přední česká a tak i zahraniční jména taneční scény

Poslední komentáře