Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Live koncert ★ N.O.H.A. ★ KŘEST DESKY

Kde:

Plynární 7, Ostrava
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

290,-Kč (od 21.9 TICKETSTREAM)

DJs:

Live koncert : N.O.H.A.(KŘEST DESKY),

+ DJs Afterparty: DJ Kmin,

DJ Soulphonique 

Hodnocení:

Na podzim se N.O.H.A. vydá na turné po Východni Evropě, aby pokřtila své nové album "N.O.H.A. Circus Underground"

Každý správný cirkus se skládá z artistů a klaunů z celého světa. Také N.O.H.A. se drží své tradice a čerpá z multikulturnich kořenů svých 4 národností. Využívá vlivů brazilských a slovanskych tradic i americkeho hip-popu. Texty jsou v portugalštině, španělštine a angličtine. Nové abum "Circus Underground" bude obsahovat tracky jako " Wanna Play", "Di Nero", "Park of illusion" a další dosud nezveřejněné tracky, dále remixy od producentů Cottonmouth, Matrix a dalších.

Je známo, že N.O.H.A. naživo přenáší na své fanoušky spoustu energie, takže kapelu nerozhodí ani výpadky proudu v LMB a na Letné. Ty se naopak staly legendárním zážitkem pro fanoušky, protože celou kapelu vyburcovaly k ještě k intenzivnějšímu a silnějšímu podání jejich performance. N.O.H.A. však neustále pracuje na vylepšení své show a nabídne na podzimních koncertech několik překvapení. Na svou tour přiveze nejen nový merchendise, CD, ale tentokrát i vinyl "N.O.H.A. Circus Underground". Kompletni N.O.H.A. crew se těší na své věrné, ale i nové fanoušky, kterým naservíruje ten pravý Circus Underground.

A jak je již tradicí, po koncertě se uskuteční afterparty nabušená směsicí funku, breakbeatu, dnb a jiné výborné muziky v podání projektu Kmo3 DJe Kmina a jeho kolegy DJe Soulphoniquea.

Dále vstupenky můžeete moci nakupovat v našich předprodejích SUBForm (bývalý TittyTwister na zastávce Stodolní) nebo SUBForm (OC Futurum) za uvedenou předprodejovou cenu. Lístky je možno zakoupit i v rámci našich parties. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fabric

Plynární 7Ostrava

Dveře dnes již legendárního klubu Fabric se poprvé otevřely v květnu roku 2000. Za víc jak desetileté působení se vyprofiloval do podoby předního českého klubu, který hostil jak přední česká a tak i zahraniční jména taneční scény

Poslední komentáře