Zpět
Fashion Night in Yes Club!
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Fashion Night in Yes Club!

Kde:

Škrétova 1, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

100,-Kč

DJs:

DJs:

Fcuk

Beza

Tokátko

Ufi DaMan

Hodnocení:

Commercial House, Hit & house & energy

Fashion night je nový party projekt, který svým ojedinělým konceptem mění pravidla zábavy a boří mýtus nudného stereotypu. Přinášíme Vám noc plnou překvapení, nesoucí se nejen ve znamení skvělé hudby, ale především módy, stylu, osobitosti a současných trendů.

V sobotu 4.2. se uskuteční první ze série módních party, tentokrát pod záštitou profesionálů a kadeřnických umělců z Beauty Studia Hair Point, kteří pracují se špičkovou vlasovou kosmetikou Schwarzkopf professional. Ohromí Vás nejen svou extravagantní kadeřnickou show, ale každý z Vás se bude moci svěřit do jejich péče. Kdo jiný dokáže lépe podtrhnout Vaší individualitu a charizma, než kadeřník? Proto Vám celou noc budou radit s nejnovějšími vlasovými trendy, hýčkat Vaši osobnost a starat se o Vás ti nejlepší...

Hlavním partnerem se hrdě pyšní společnost, která ojedinělým designem, dnes už kultovních hodinek, šperků a módních doplňků navždy změnila tvář světové módní scény. Boří hranice, mění pravidla, vytváří trendy – STORM.

STORM, ve spojení s dalším partnerem SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, věnovali atraktivní ceny do soutěže.

Nocí Vás budou provázet skvělí DJs Fcuk, Beza, Tokátko a Ufi DaMan. Tuhle partu netřeba dlouze představovat. Do varu Vás dostanou svými energickými tanečními sety a nenechají nikoho vydechnout až do pozdních ranních hodin.

Fotoreport

Poslední komentáře