Zpět
DnB DNA - Silesian veterans edition
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DnB DNA - Silesian veterans edition

Kde:

Křížkovského 22, Brno
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

do 22h za 30,-Kč / pak za 60,-Kč

DJs:

NoMoney,

C.PHONE (Bad Taste, dvoika.troika),

ELVIS (Extdust),

FATALERR,

DJs SPOOL,

HRR.NEC,

CRASHMAN & GR3P,

INDIGOBOY 

Hodnocení:

Začátkem února odpálíme další nálož bubnu a basů v rámci oblíbené tancovačky DNB DNA. Jak název napovídá, ze Slezska k nám dorazí matadoři nejen tamní scény.
První z nich je nejen skvělý dj, ale i ve světě uznávaný producent z dua NoMoney. Druhý je pak léty ostřílený dj a promotér nejvypečenějšího mejdanu v Ostravě SSD (dříve SlimSlamDrum). Mnozí z vás už asi tuší, že dorazí C.PHONE (Bad Taste, dvoika.troika) a ELVIS (Extdust). A to není vše, protože pánové se představí ve svém společném projektu FATALERR, kdy to do vás budou sázet ze dvou mixů a čtyř playerů. Prostě palba, kterou si nesmíte nechat ujít.
O kvalitní support se postará dj SPOOL z brňákům dobře známé Pohon crew. Ani tentokrát nebude chybět HRR.NEC, rezident dnáčka z řad Redrum crew. Stejně jako headlineři roztočí čtyři playery duo CRASHMAN a GR3P ze svitavské Fleshpot crew. A sestavu uzavírá břeclavský dj INDIGOBOY udržující oheň ve spolku BLOCK BASTARDS.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Favál

Křížkovského 22Brno

Tento klub zatím nemá na DOKLUBU.cz vyplněné základní informace. Popisek bude doplněn v nejbližší době, omlouváme se. Team DOKLUBU.cz.

Poslední komentáře