Zpět
FORBIDDEN SOCIETY RECORDINGS LABEL NIGHT BRNO
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FORBIDDEN SOCIETY RECORDINGS LABEL NIGHT BRNO

Kde:

Křížkovského 22, Brno
Kdy:
Hudba:
Drum and bass
Hodnocení:

/ CZ /
Psali jste si o to, tak to dostanate bandasky!:) První indoor FSRECS Label Night v ČR mimo Prahu se uskuteční v půlce března v Brně na Favále. Když jsem naposledy hrál v Brně na DNB DNA : Hell On Earth Edition, tak se mi v Brně moc líbilo, super atmosféra, supr pekelný pařiči a bylo to snad poprvý co jsem si za playery stoupnul bez vyzvání sám po setu ještě jednou :D Prostě to bylo dobrý a řekl jsem si že bych to zkusil ve spolupráci s klukama z Redrum Crew a udělali by jsme pro vás první Label Night mimo Prahu. Máme pro vás připravený dva zahraniční headlinery který tu v ČR zas tak moc nehrajou + já - plešatý peklo a kvalitní domácí support.
Zvěte kámoše, šiřte událost a říkejte to kámošům, a hlavně doražte protože to bude prasečina to je vám doufám jasný! :D Půlka března patří všem kdo mají rádi tvrdý Drum & Bass a ti všichni to napálí do Brna na Favál!!:) Jinak mě nas….e
LINE UP :
TBA
FORBIDDEN SOCIETY ( Forbidden Society Recordings ) ?
& support DJs
VÍCE INFO JIŽ BRZY!
/ ENG /
We got lot's of requests to get the label night moved to the city of Brno CZ so we did! The first indoor FSRECS Label Night outside Prague is set up for 14th of march in Brno / Club Favál. Last time i played in Brno it was just so sick that i get in contact with the guys from Redrum Crew to fix a date for a label night there, as i get a lot of request in that area. We got set up two international artists that doesn\'t play that often in CZ, FS and quality support djs.
So if you are around that date in CZ you should defenetly not miss this one!!:)
MORE INFO VERY SOON!
www.fsrecs.com
www.redrumcrew.cz

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Favál

Křížkovského 22Brno

Tento klub zatím nemá na DOKLUBU.cz vyplněné základní informace. Popisek bude doplněn v nejbližší době, omlouváme se. Team DOKLUBU.cz.

Poslední komentáře