Zpět
HEADSHOT vol. 4 - rap & bass night
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

HEADSHOT vol. 4 - rap & bass night

Kde:

Křížkovského 22, Brno
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Drum and bass
Vstupné:

150,-

Hodnocení:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ RAP & BASS MUSIC NIGHT ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Headshot vol.4 v brněnském klubu Favál Music Cirkus tentokrát ovládnou riders Smackova labelu A51!

Budeme trochu rekapitulovat, přineseme ale taky spoustu nového a především budeme pokračovat ve výběru toho nejlepšího z české grime scény.

Rekapitulací i novinkou zároveň bude čerstvý člen A51, otrokovický rodák Barenz (Plastic Riderz), který u nás přesne před dvěma lety otevíral první Headshot po boku Smacka. Tentokrát se vrací do moravské metropole s novým EP WHITE JOKER.

Dále se na stagi představí další A51 riders - Tchagun a DJ Chik. Tato sehraná a osvědčená dvojice přinese striktní porci Tchagunova live grime rapu a Chikova heavy dubstep setu. Tchaguna můžete znát např. z tracku 140?, ve kterém zabíjí společně se Smackem a Chika jako vůbec prvního, kdo v ČR vydal dubstepové album (2010).

Dalším jménem je Paul Gate, čím dál známější český producent a DJ, spolupracoval se Smackem, Nuffem, Ondrykem a dalšími. Jeho produkce i sety se pohybují mezi žánry grime, trap a bass, takže je opravdu na co se těšit.

Fanouškům HS je už dobře známo, že netroškaříme, takže o jejich zábavu před a po live shows se budou se svými bass&rap sety starat ještě resident DJs Alyaz, Chef3000 a Binarized.

◤HEADSHOT stage◥
BARENZ
TCHAGUN + CHIK
PAUL GATE
ALYAZ
CHEF3000
BINARIZED

Fotoreport by
TB Photography

▬▬▬▬▬▬▬▬ Nenechte si to ujít a pozvěte i své přátele!▬▬▬▬▬▬▬▬

◤Medialní partneří◥
BNGR.cz http://www.bngr.cz/
Beatli

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Favál

Křížkovského 22Brno

Tento klub zatím nemá na DOKLUBU.cz vyplněné základní informace. Popisek bude doplněn v nejbližší době, omlouváme se. Team DOKLUBU.cz.

Poslední komentáře