Zpět
 	SILVESTROVSKÝ BASSPROOF - ALLIED (UK), TREO (SRB)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SILVESTROVSKÝ BASSPROOF - ALLIED (UK), TREO (SRB)

Kde:

Křížkovského 22, Brno
Kdy:
Hudba:
Drum and bass
Vstupné:

Konec: 05:00
Vstup: 190,- prvních 100 platících vstup jen za 150 kč

DJs:

Main Stage:
ALLIED (UK), TREO (SRB), METHLAB DJ (UK), X.Morph, Casper, Zaion
2nd Stage:
Ozone, Phanatic, Dash, CrashMan vs Gr3p

Hodnocení:

Bude to opravdu veliké, zahrajou hned tri zahranicní hosti – Allied a Methlab DJ z Anglie a Treo ze Srbska.
Allied je dvojice DJů a producentů, jinak znamí jako Ali & Ed. Seznámili se na škole skrz lásku k muzice a k produkci a brzo začali společně budovat studio. Naučit se pracovat se samplery, sequencery a synthezátory jim netrvalo dlouho a první vinylový release byl na světě – Unseen Sun & Lunar 3, vydané na Sinuous Records. Od té doby Alliedi jenom rostli; jak djsky, tak producentsky. Jejich futuristický techy groove byl od té doby vydán na labelech jako DSCI4, Mindtech, Citrus Records, Rise Audio či M-Atome.
Treo je srbským producentem, který se vyžívá v temných neurotracích a skvělý DJ, kterému se od roku 2012 podařilo objezdit kluby spousty evropských zemí. Tracky mu vychází na labelech jako Freak/Obscene, Citrus, C4C, Som Music, Critical, Sinuous, Temper D Productions, a Close 2 Death. Od roku 2012 je členem Freak, Anger Management & Therapy Sessions cult a během této krátké doby se mu podařilo kolabovat s hvězdami, napříkald Axiom, Robyn Chaos, MC Coppa nebo se známým balkánským hudebníkem, který se jmenuje Kiril Djajkovski.
Methlab DJ, dříve známý jako Codeshift, je šéfem bookingové agentury Methlab. Již v roce 2004 pořádal akce; spolu s kámoši založili dnes již legendární party Yardcore. Od té doby jeho kariéra jenom rostla, stejne tak jeho DJský um. Hraje predevším tvrdší pecky a že to opravdu umí jen málokdo pochybuje.

Lineup doplní zkušená trojice dju z Redrum crew, konkrétne X.Morph, Casper a Zaion.
Otevřená bude i druhá stage, kde se bude hrát drumandbass nejrůznějších subžánrů. Zde odehrají DJs z Poison Apple cre, jmenovitě Ozone, Phanatic a Dash. Ozon je zakladatelem crew a krom toho spolupořadatelem pražského večírku DnB Fever. . Dj Dash je členem hned dvou crew – Vault Society a výše zmíněné Poison Apple. Lineup druhé stage doplní dvojice energických mlaďochů CreshMan a Gr3p.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Favál

Křížkovského 22Brno

Tento klub zatím nemá na DOKLUBU.cz vyplněné základní informace. Popisek bude doplněn v nejbližší době, omlouváme se. Team DOKLUBU.cz.

Poslední komentáře