Zpět
STEPSLET with INSPIRAL X62 & YADEL (dvoika.troika)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

STEPSLET with INSPIRAL X62 & YADEL (dvoika.troika)

Kde:

Křížkovského 22, Brno
Kdy:
Hudba:
Drum and bass, Dubstep
Vstupné:

do 22h 60,- pak 90,-

DJs:

Main stage:

Inspiral X62 (Dvoika.troika)
Yadel (Dvoika.troika)
MC Vaant (Alef Zero)
Sayko, X.Morph, Soldik, Hrr.nec, VJE, Panzer, Mushka (Redrum)
VJ Spool (Pohon)

Second stage:

C.N.B (Drumandbass.cz)
Casper (Redrum)
Riplajta (Pan a pes)

Hodnocení:

Jako každý rok, i tento leden si připomeneme památku zesnulého kamaráda, dje, vinylisty a Redrumáka Adama Overflowa. Už je to 9 let, kdy nás Adam opustil a proto Redrum na jeho počest každý rok zavzpomíná speciální edicí Stepsletu, kde se hraje pouze z vinylů do roku 2004. Jako hosté vystoupí legendy Inspiral X62, Yadel s MC Vaant a C.N.B.


Rok se s rokem sešel a Redrum opět uctí památku zesnulého kamaráda Adama Overflowa. Zavzpomínáme na něj 10.ledna na Favále, kde proběhne další z nekonečné série Stepsletů, které už 9 let v tento měsíc pořádáme na jeho počest.
Víte, že se snažíme dělat každý Stepslet co nejlépe a že vozíme headlinery z celého světa, hlavně ty, které je vidět málo, nebo premiérově. Tentokrát vsadíme na čistě domácí support a to hned z několika důvodů.
Tím prvním je fakt, že nemládneme, máme čím dál více povinností, tím pádem i méně času na naše volno časové aktivity a hlavně si potřebujeme odpočinout. Ono to totiž není jen tak. Kolem každé akce kterou pořádáme (a že jich za celý rok děláme opravdu mraky) a každého zahraničního hosta, je vždycky spousty a spousty práce kolem, kterou asi málo kdo vidí.
Druhým důvodem je absence Adamových kamarádů na lednových Stepsletech, se kterými jsme v dřívějších letech společně na akcích hráli a vzpomínali. Tímto Stepsletem bychom to chtěli napravit a pozvali jsme tři společné kamarády a kolegy zpoza mixáku, legendy Inspirala X62, Yadela a C.N.B z neméně legendární party dvoika.troika a Drumandbass.cz! Tak přijďte k baru na panáka, a nebo klidně i jen na muziku, kterou budou na dvou stagích servírovat od půl deváté Redrumáci a jejich hosté.
Ovšem na dalším Stepsletu, tak tam čekejte opravdovou lahůdku, ten už proběhne dle standardů nám vlastních a opravdu se máte na co těšit. To totiž přiletí...... Ale o tom až příště :)

Main stage:
Inspiral X62 (Dvoika.troika)
Yadel (Dvoika.troika)
MC Vaant (Alef Zero)
Sayko, X.Morph, Soldik, Hrr.nec, VJE, Panzer, Mushka (Redrum)
VJ Spool

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Favál

Křížkovského 22Brno

Tento klub zatím nemá na DOKLUBU.cz vyplněné základní informace. Popisek bude doplněn v nejbližší době, omlouváme se. Team DOKLUBU.cz.

Poslední komentáře