Zpět
RfP
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Rock for People

Kde:

Jana Černého , Hradec Králové
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Alternative
Vstupné:
  • Od 11. 3. 2013 - 1 550 Kč // pro členy Klubu RfP, respektive s registrací 1 450 Kč
    limitovaná edice 5000 ks
  • Po vyprodání dále až do festivalu 1 650 Kč // pro členy Klubu RfP, respektive s registrací 1 550 Kč
  • Na místě 1 800 Kč
Vstupenky pro členy RFP klubu v prodeji zde: http://www.rockforpeople.cz/vstupenky 
<a href="http://
DJs:

KAPELY ZAHRANIČÍ: 

THIRTY SECONDS TO MARS, QUEENS OF THE STONE AGE, THE PAROV STELAR BAND, BLOC PARTY, BILLY TALENT, FOALS, GOGOL BORDELLO, PAPA ROACH, A DAY TO REMEMBER, THE GASLIGHT ANTHEM, KLAXONS, MODESTEP, THE DEVIL WEARS PRADA, AMANDA PALMER, BORGORE, THE GHOST INSIDE, ROYAL REPUBLIC, DUBIOZA KOLEKTIV, HEART IN HAND, FRISKA VILJOR, HACKTIVIST, OUTERNATIONAL, DEATHGAZE

KAPELY CZ/SK:

HORKÝŽE SLÍŽE, KABÁT, KRYŠTOF, PRAŽSKÝ VÝBĚR, CHARLIE STRAIGHT, XINDL X(XL), PLEASE THE TREES & ELPIDA, ANETA LANGEROVÁ, PIPES & PINTS, STO ZVÍŘAT, FILHARMONIE HRADEC KRÁLOVÉ S PROJEKTEM BEATLESMANIA, SKYLINE, SUNSHINE, UDG, BORIS CARLOFF, OHM SQUARE, JAN BUDAŘ A ELIŠČIN BAND, GOODFELLAS, COCOTTE MINUTE.... (další jména budou ohlášena)

Hodnocení:

Multižánrový festival Rock for People slaví v roce 2013 své 19. narozeniny!  Za tu dobu přivítal stovky hudebních hvězd jako MUSE, MANU CHAO, THE PRODIGY, THE OFFSPRING, PLACEBO, MY CHEMICAL ROMANCE, PARAMORE, PENDULUM, GARBAGE a mnoho dalších.

Koná se v centru České republiky, na letišti ve městě Hradec Králové se skvosty funkcionalistické architektury. Festivalový areál a camp pro návštěvníky se nacházejí na 50 hektarech pozemků. Koncerty probíhají na 2 velkých venkovních scénách, ve stanu pro 8 000 lidí a ve dvou hangárových scénách. Kromě toho si můžete zatancovat na několika DJ´s scénách nebo odpočinout v chill-out zónám, které jsou otevřeny až do ranních hodin.

Festivalpark s množstvím atrakcí, odpočinkových zón, pestrého cateringu i naddimenzované hygieny a sociálního zázemí má kapacitu 32 000 návštěvníků. Na Rock for People se potkávají hudební fanoušci z České republiky, ze Slovenska, Německa, Polska, Rakouska a stále častěji také z Velké Británie, Nizozemí, Belgie nebo Francie.

Fotoreport

Poslední komentáře