Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DUBSTEP INVASION

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Dubstep
Vstupné:

30,-

DJs:


Z-KAT (DUBSTEBLOG)
FLEXA & PHILEE (NewGen)
YAK (Pohon.cz)
DEKOR (Pohon.cz)
MANIA (Pohon.cz/BasSistaz)

Hodnocení:

Dubsteb není mrtvej, dubstep zažívá renesanci na Flédě.

Možná jste někde četli na těch internetech, že dubstep je už mrtvej a podobný řeči, ale my k tomu máme ještě hodně co říct.

Přidejte se na facebook událost!

31.ledna totiž bude Fléda znít jakkoliv, ale rozhodně ne mrtvě. Jako hosta jsme si pozvali londýňana žijícího v Praze a to Z-KATa, který je součástí DUBSTEBLOGU, kteří k nám vozí ty nejvíc sick headlinery. Z-KAT strávil 10 let produkcí a snahou zmixovat co nejvíce hudebních stylů. Jeho současná tvorba kombinuje euforické ravey tóny podtržené surovým „screech wobble“, při kterém vám zelektrifikuje duši a zároveň upiluje hlavu.

V roce 2008 založil Z-Kat se svým dlouhodobým kamarádem a průkopnickým producentem Kanji Kinetic netlabel Electrostimulation Records, který v srpnu 2010 vydal Z-Katovo první album, Pseudoscientific Quackery. Jeho spolupráce s hudebníky jako Heapy, Dryman, C.Monts nebo Samara a jeho remixy pro takové, jako jsou Kanji Kinetic, Sumberse, Temper D a Side9000 propagovali mnoho dalších labelů - napřiklad Bass Hound, Off Me Nut nebo Mutant Bass records.

Za domácí se za mix postaví FLEXA a PHILEE z NewGen, ostřílení borci, kteří sledují nejen aktuální dění na vrtačkové scéně, ale i té trapové. DEKOR naservíruje řezavou basu temného filthy dubstepu a tracky od průkopníků klasického UK dubstepu. O detonace hutnou basovou linkou dubstepu a bass music se postará ostřílený hráč na scéně YAK. Dámský support si bere na starosti MANIA, která tuto bass noc doplní o energický a svižný carnival.

LINE UP

Z-KAT (DUBSTEBLOG)
FLEXA & PHILEE (NewGen)
YAK (Pohon.cz)
DEKOR (Pohon.cz)
MANIA (Pohon.cz/BasSistaz)

Tuto akci pořádá LEVEL B PRODUCTION, s.r.o.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře