Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

JELLO BIAFRA AND THE GUANTANAMO SCHOOL OF MEDICINE

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
Vstupné:

330,- / na místě 390,-

Hodnocení:

Spoluzakladatel Dead Kennedys a neúnavný aktivista s punkovým srdcem JELLO BIAFRA přijede do Brna se svou kapelou GUANTANAMO SCHOOL OF MEDICINE #punk #concert

Zatímco v Česku dosud vystupoval JELLO hlavně na festivalech, v srpnu připraví pro Brno poctivou koncertní nálož, která zrekapituluje kapitolu po kapitole dějiny světového punku. 

Přidejte se k facebook události

PŘEDPRODEJ 
▶ GOOUT.cz 
▶ SMSTICKET.cz 
▶ HOSTEL ELEVEN, Dominikánská 11, Brno 
▶ INDIES, Poštovská 2, Brno 

JELLO BIAFRA AND THE GUANTANAMO SCHOOL OF MEDICINE 

Jello Biafra patří už téměř 40 let k hybatelům punkového vesmíru. Jako spoluzakladatel a frontman Dead Kennedys patřil v USA k nejhlasitějším kritikům konzumu a stal se vůdčí osobností vznikající anarchopunkové komunity. Po rozpadu Dead Kennedys působil například v kapelách The Witch Trials a Lard, spolupracoval mimo jiné i s Ministry či Napalm Death. 

THE GUANTANAMO SCHOOL OF MEDICINE je první Biafrova kapela od rozpadu Dead Kennedys, které se věnuje naplno. Spojuje to nejlepší z vrcholné éry punku 70. let a Biafrovu neustálou potřebu konfrontovat a experimentovat s hudbou i trpělivostí světových elit. Pětičlenná smečka společně hraje od roku 2008, odkdy káže, zač je toho punk všude od Evropy po USA. Jejich hudba staví na punku Dead Kennedys, který řízně okořeňuje detroitským protopunkem ve stylu Stooges a Iggyho Popa, kytarovým noisem a industriálem. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře