Zpět
SWING SILVESTR @ FLÉDA
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SWING SILVESTR @ FLÉDA

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Jazz / Blues, Drum and bass, Dubstep, Electro swing, Electro
Vstupné:

Předprodej lístků za 249 Kč
Prodej na místě 299 Kč

Hodnocení:

https://www.facebook.com/events/589605844477684/

Užijte si poslední den v roce ve swingovém stylu! Na jednu noc vdechneme Flédě atmosféru elegantních tančíren a kabaretů. Swingový band, electro-swingoví DJs, lechtivé burlesque a mnoho dalšího. Zkrátka nestylovější Silvestr ve městě!

O to, aby byl pro vás letošní Silvestr skutečným zážitkem, se postará jazz-swingový band Swingtet a oblíbení DJs Swing Thing, Papa Django, Max W. a DayD z ELECTRO SWING BOHEMIA.

Vaše smysly poškádlí hravé burlesque duo The Dolls. Energii na celou noc dodají silvestrovské chuťovky a cocktaily. K zachycení vzpomínek na poslední den roku 2014 poslouží fotokoutek. Celkovou atmosféru doladí speciální projekce.

Swingtet (CZ, live band)
Jazz-swingový kvartet ve složení Tomáš Honsa (sólová kytara), Vojtěch Emmer (rytmická kytara), Roland Hamaj (kontrabas a zpěv) a Jan Tvrdý (housle). Band vznikl v roce 2009 v Jihlavě ve vyhlášené muzikantské hospůdce U Mě. Zaměřuje se zejména na skladby belgického kytaristy Django Reinhardta a jazzové standardy, ale i nové skladby Djangových následovníků ve stylu Jazz Manouche.
www.swingtet.cz

Swing Thing & Papa Django (SK, Electro Swing Bohemia)
Špičkoví performeři, precizní selektoři a prvotřídní elegáni. Hlavní pilíře Electro Swing Bohemia a zřejmě nejvyhledávanější electro-swingoví DJs v našich končinách. Kromě českých a slovenských klubů hráli také v Německu, Rakousku, Polsku, Francii, Belgii, USA, Mexiku a na Maltě. Potkali se na jednom pódiu s esy jako The Parov Stelar Band, Alice Francis, Swingrowers, Kormac, Dunkelbunt či Nouvelle Vague.
www.swingthing.sk
www.papadjango.sk

Max W. (CZ, Electro Swing Bohemia)
Osobitý DJ s výjimečným citem pro výběr a mix tracků. Vyznavač tvrdší a údernější linie electro-swingu. Jeho sety kombinují swingové melodie se špetkou hip-hopu, dubstepu a drum'n'bassu. Na jednom pódiu se už potkal s Parov Stelar Band, Swingrowers a Kiss Me Yesterday.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře