Zpět
Traband: křest CD: Vlnobeat @Fléda: 27.11.2014
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Traband: křest CD: Vlnobeat @Fléda: 27.11.2014

Kde:

Štefánikova 24, Brno
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
Vstupné:

150,- / na místě 190,-

Hodnocení:

Rozjetý Traband pokřtí ve čtvrtek 27.11. v brněnském klubu Fléda svoji novou desku Vlnobeat, která právě vychází u vydavatelství Indies Scope.

Kapela nahrála celkem 14 písní ve svém klasickém složení (tuba-trumpeta-kytara-bicí) obohaceném o hráče na pětistrunné banjo Radima Humla. Ačkoli banjo evokuje spíš bluegrass a country, Traband tento nástroj narouboval na rockové a taneční beaty, místy sahající až k psychedelii 60tých let. Deska vznikla ve studiu Bubny Michala Dittricha, jehož hudební minulost (Hypnotix, Babalet, Abraxas) kapelu taktéž vážně ovlivnila. Oproti předchozím albům ubylo příběhovosti, epické skladby na něm tentokrát nehledejte. Zato se můžete nechat unášet na vlnách emocí, radostí i smutků, euforie i zklamání - přesto vždy s odhodláním “tuhle radost nedat si vzít”, jak zní refrén jedné z písní. Album Vlnobeat vychází k 20. výročí existence Trabandu. Jako host vystoupí Zvrhlé duo (R. Brančovský a O. Hájek).

fcb event: http://www.facebook.com/events/65981790
Předprodeje:
http://www.smsticket.cz/vstupenky/3021-

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Fléda

Štefánikova 24Brno

Historie Flédy, jako brněnského kulturního stánku, se datuje již od roku 1911. Jeho původní podobou byl Brüner Fledermause, obdoba kabaretu Wiener Fledermause. Z jeho bohaté historie stačí za zmínku, že jako například první zařízení v Brně se zde hrál jazz. Objekt byl postupně přebudován na filmový ...… více

Poslední komentáře