Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DNB STARNIGHT at FULLHOUSE

Kde:

Pionýrů 51, Poděbrady
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
DJs:

DJs PHILIP TBC,

PIXIE,

HALBAX, 

Kwizaczech,

DJane Lüquid

+ GUESTS  

 

Hodnocení:

NA SOBOTU 17.11. JSME PRO VÁS VE SPOLUPRÁCI SE SETY.CZ NACHYSTALI DNB NÁŘEZ , KDO MÁTE RÁDI KVALITNÍ ZÁBAVU A DOBRÉ PITÍ URČITĚ DORAŽTE , TEŠIT


DJ Pixie, představitel pražského drumandbassového soundsystemu T2b, se za gramofony postavil poprvé před 10ti lety. Techno, kterému se věnoval zpočátku, vystřídaly velmi rychle zlomené beaty - první drumandbassové vinyly měl Pixie ve své sbírce již v roce 2002. V té době se setkal s DJem Washem a členy nově založeného soundsystemu T2B. Společně s nimi vytvořil z této, tehdy neznámé, crew jeden z nejznámějších a nejžádanějších domácích drumandbassových soundů (dnes je členem také další z předních domácích dnb osobností, DJ Suki). T2B pořádají hudební akce po celé republice a mají své pravidelné party také v Praze. Nejznámější z nich, Jungle dnb session pořádaná v klubu Cross, patří již několik let k nejoblíbenějším pražským dnb nocím.

Pro Pixieho jsou typické přesné, rychlé a nápadité mixy, pro které má velký respekt nejen u publika, ale také u mnoha ostatních DJs na dnb scéně. Z jeho vystoupeních je cítit velká energie, jeho sety mají spád a jsou nabité tanečními peckami, které nechají jen málokterého návštěvníka party v klidu. Není proto divu, že byl právě on zvolen v anketě Czech Drumandbass Awards nejlepším DJem roku 2007, 2008, 2009 a 2010.

Mezi pilíře dnb stylů, které od něj můžete slyšet, patří zejména jump-up a techstep, velmi rád však prokládá své sety také raggajunglovými tracky. Nezaměřuje se však jen na ně, Pixie se snaží mít ve svém DJ bagu vše, co má zajímavý nápad a myšlenku. A hlavně – u čeho se lidi budou bavit!

Drumandbass ovšem není jediná Pixieho parketa, již delší dobu také hraje breakbeat/electro house. Nevyhýbá se ani dubstepu.

Své djské umění nepředvádí jen v české republice, se svými deskami byl také v Rusku, Německu či Slovensku. Za ta léta měl tu čest si zahrát po boku většiny světových djs a producentů.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

FullHouse Club

Pionýrů 51Poděbrady

Nový Club v Poděbradech !!!!!!!! „Nový nejen hudební club pro všechny, kteří již dlouho zastávají názor, že v Poděbradech není kam!!!!! Setkáte se tam s různými hudebními žánry počínaje klasickou DISCO, HOUSE, RnB, JUNGLE, atd... vše záleží na Vás!!! Je to club hlavně pro Vás - příjemná obsluha, ...… více

Poslední komentáře