Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

GAT ELECTRA with DJ LOUTKA

Kde:

Pražská 19, Znojmo
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
DJs:

DJ LOUTKA

GAT ELECTRA DJs

EBROS VJs

Hodnocení:

DJ Loutka 

DJ Loutku lze po právu považovat za základní kámen české taneční scény. Nepočítáme-li jeho počátky v klubu Futurum, kde se jako dj věnoval více kytarovyým a new wave projektúm (jeho nejoblíbenější skupinou byli Duran Duran), byl Loutka u zrodu téměř všech dúležitých momentú vzniku a vývoje české klubové scény. Po první house party v klubu Meloun byl neodvratně lapen houseovými rytmy. Odjíždí do Amsterdamu, kupuje gramofony, mixpult, první desky a v neformalnim seskupeni ToMaMi stojí u zrodu prvních party v české produkci.

V roce 1993 se stává spoluzakladatelem agentury Roxydust House Factory – dnes Roxydust – a společneˇ s Jardou Krampolem a Petrem Hoškem startuje první pravidelné party v KD Ládví.

Rok 1994 je pro Loutku rokem zlomovým – DJ Joost Van Bellen ho zve do amsterdamského klubu Roxy, kde se zasluhuje o další prvenství, jako první český DJ vystupuje v zahraničním klubu

V letech 94, 95 dostává v Amsterdamu angažmá takřka ve všech předních klubech (Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter, Waakzaamheid) a sbírá cenné zkušenosti,které ve spojení s jeho přirozeným hudebním talentem a citem pro atmosféru pasují Loutku na nejoblíbenějšího českého Dje.

V Praze nechybí na programu žádné větší party, objíždí taneční akce po celé republice, měl rezidentní noc v pražském klubu Radost FX a podílí se na produkci agentury Roxydust, která v roce 1996 rozjíždí Loutkovu rezidentní noc Shake v klubu Roxy. Shake se stává v prvních dvou letech fenoménem a Loutka pomalu, ale jistě legendou taneční scény. V rámci této noci, vůbec poprvé, zajistil program Shaku výhradne on.

Jeho djské sety jsou charakteristické nekonečným střídáním nálad – jeho souznění s tančícím publikem často působí až mysticky 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

GoGo

Pražská 19Znojmo

Tento klub zatím nemá na DOKLUBU.cz vyplněné základní informace. Popisek bude doplněn v nejbližší době, omlouváme se. Team DOKLUBU.cz.

Poslední komentáře