Zpět
MethLab 1st Birthday // Supported by Radio 1
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MethLab 1st Birthday // Supported by Radio 1

Kde:

Korunní 106, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

200,-K?

DJs:

MethLab:

END.USER (Ad Noiseam, Ohm Resistance, Sublight, Hymen)
CURRENT VALUE (Mau5trap, Position Chrome, Barcode, PRSPCT, Subtrakt)
BROKEN NOTE (Ninja Tune, PRSPCT, Peace Off, Ad Noiseam, Boka)
ZAN LYONS (Foundry, Moshi Moshi, Combat)
CODESHIFT (MethLab Dj/Yardcore)
MIHAAL (Peeni Walli)


Basstrap/Mustakillah Sound:

ANS (Kremelec Rec)
ANHEDONIA Live
YUKIMURA (Mustakillah Sound)
ABU (Basstrap/Radio 1)
TELKA (Radio 1)
SPOQ

Hodnocení:

MethLab, ve spolupráci s Radiem 1, Bass Trap a Mustakillah Sound; představuje 2 stage plné mysl a nohy lámající hudby.

MethLab, in collaboration with Radio 1, Bass Trap and Mustakillah Sound; present 2 rooms of mind and earth shattering music at the relatively new, but incredible Zizkov-based venue - HooDoo. Both rooms powered by the long-running Czech Sound Systems Unknown Particle and R2D2.

MethLab - Drum and Bass / / breakcore / / Hardtek / / Audio Visual / / Techno / / Dubstep

Poprvé v historii, breakcorový průkopník End.user a Amon Tobin-remixer / Ad Noiseam heavyweight - Broken Note vystoupí Prahy, aby představil svou jedinečnou a složitou elektronickou hudbu v české republice. Spolu s ním přijede Current Value, producent, který byl vždy v čele těžkého Drum and Bass, a jméno, které nedávno nabylo epických rozměrů. Jak jeho spoluprací s Björk, tak například jeho výborně hodnoceným remixem Mau5trap Deadmau5 pro Noisii. Dále na stage Methlab bude Zan Lyons - zcela unikátní umělec a filmař, který střihá své filmy, zatímco smyčky na violu a propracovaný zvukový systém dávají dohromady zcela unikátní show.

Basstrap & Mustakillas Sound představuje - Autonomic / / Techno / / Electronica / / Dubstep / / / / Dubwise Breaks

Abu (Radio 1) a Yukimura (Mustakillah Sound) kurátor druhé místnosti, jehož cílem je přinést náplň české experimentální elektronické hudby, zahrnující celou řadu žánrů. Od post-dubstep zvuků projektu Subject Lost a jeho premiérou v Praze, až po k žánrovou rozmanitost Anse, který nedávno vydal své debutové album u Recordings Krmelec. Anhedonia live show rozhodně pobaví Vaše mozky i těla, zatímco Yukimura, Telka, Abu a Spoq vás vezmou na cestu napříč pečlivě vybraným dubwise zvuky, technem, breaks, dubstepem, nebo autonomic DnB. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

HooDoo music club

Korunní 106Praha 2

Klub HooDoo se nachází ve sklepních prostorách bývalého Měšťanského pivovaru na Královských Vinohradech, který v roce 1893 založila skupinka podnikavých nadšenců. Bývalý areál pivovaru se mohl chlubit i tím, že v něm nějakou dobu sídlily filmové ateliéry. V nejbližších dnech a měsících se v ...… více

Poslední komentáře