Zpět
ONE BLOOD DANCE MEETING
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ONE BLOOD DANCE MEETING

Kde:

Vinohradská 48, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties, Funky, Soul
Vstupné:

Vstup i s workshopy bude stát 130,-Kč,

vstup od 20:00 pak bude stát 90,-Kč.

DJs:

Duzsty (Wessani) 

Zagashi 

Ultrafino 

KOnty  

Hodnocení:

10.května zveme všechny bboys a street dancers na benefiční akci ONE BLOOD DANCE MEETING. Již od 16:00 budou probíhat v krásném a rozlehlém klubu taneční workshopy a po 20:00 se rozjede mejdan, kde nebude chybět live rap ani DJs..

Těšit se můžete na workshopy, kde se můžete něco i přiučit.
Své workshopy tu udělají Alfonzo ze Survivals crew či Wessani v rámci jejich projektu streetchurch a mnoho dalších. Podrobnosti vám sem nasypeme v následujících dnech.
Proběhne v rámci večerního mejdanu i bboy battle 1 na 1 o věcné a moc pěkné ceny, v porotě zasedne zástupce Survivals crew ( Alfonzo-garant One Blood projektu), Honza Pentifull crew a třetím porotcem bude jeden z braterské trojice Wessani..
Proběhne i street dance workshop pod BDS academy-pod vedením Martiny Kvasnicové, takže zveme srdečně všechny milovníky street dance...půjde o workshop ve stylu hip hopu

Do battlu se můžete hlásit na lucie@chapeaurouge.cz nebo přímo na místě...

 Co se mejdanu týká hrát pro vás budou Duzsty (Wessani), Zagashi a Ultrafino 

dojde i na český rap a kdo jiný by měl přidat svoje rýmy a energickou show než bboys tělem i duší-pražští matadoři Wessani a také klasik rapu KOnty.

Výtěžek celé akce půjde na konto palestinské bboy crew Camps breakers, o nichž se můžete více dozvědět na skupině: https://www.facebook.com/OneBloodProject. Každá koruna pomůže klukům v jejich bídných podmínkách. V prosinci jsme vybrali na výstavbu jejich zkušebny a nyní prostředky půjdou na dodělávky a její vybavení...
  Akce je zároveň warm upem na sobotní Mash Up Funk s Marcem Hypem v Chapeau Rouge...

Fotoreport

Poslední komentáře