Zpět
JAMESON ZONE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

JAMESON ZONE

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Tickets: 

Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro. Vstupné se platí v rámci experimentálního prostoru ROXY v době od 18.00 hod do 22:30, kdy vystoupí hlavní hvězdy večera: TATA BOJS a NAVIGATORS.

Vstupné je po irsku přátelsky nastaveno na 180,- Kč v předprodeji včetně poplatků a na místě 200,-

DJs:

live: TATA BOJS

NAVIGATORS

DJs: Robot

Aidan Kelly (IRL)

Loutka

Pavel Bidlo

Dan Cooley

Jay Beck

Hodnocení:

První velká jarní party letošního roku se uskuteční na oslavu svátku sv. Patrika v JAMESON ZONE v centru Prahy. Hlavním hostem bude skupina Tata Bojs, která v klubu Roxy odehraje tradiční jarní koncert, jediný v Praze. Kapelu z Hanspaulky a její novou desku Ležatá osmička, ale také třeba Navigators a desítky špičkových DJs do Roxy a také do sousedního prostoru Klubovna 2. patro přinese zelená vlna irské whiskey Jameson. Česko se takto 17. března připojí k jedné z největších hudebních akcí Jameson Global Party, jejíž hlavní pódium bude v hlavním městě Irska Dublinu.

Tata Bojs, Navigators, Unifiction,The Doors Revival, dále DJs Loutka, Bidlo, Robot, Dan Cooley a mnoho dalších v sobě na počest sv. Patrika probudí Ira. Připojte se k nim také vy! Po celém světě bude takových jednodenních Irů miliony. Jameson Global Party se totiž uskuteční také v Dublinu, Dubaji, Bombaji nebo Sofii.První kapely a DJs roztančí návštěvníky JAMESON ZONE už v podvečer přímo na ulici před Roxy a Klubovnou 2. patro. Od 18 hodin se pak otevřou dveře těchto vyhlášených klubů, kde bude program pokračovat až do rána. 

Jameson Global Party je jedinečná taneční akce, na které pravidelně vystupují hvězdy elektronické a rockové scény. Konají se již od roku 2007 a například loni ulice irského hlavního města roztančila světoznámá skupina Groove Armada. Před rokem se zelená vlna poprvé přelila i do Česka, respektive do několika klubů v Praze, Ostravě a v Brně. Letos poprvé se uskuteční i na ulici.

JAMESON ZONE se otevře v 17 hodin, přesný program najdete od 5. března na stránkách www.jameson.cz a dění sledujte i na www.facebook.com/jameson.cz.“

Fotoreport

Poslední komentáře