Zpět
  Wladimir 518 & James Cole...Idiot/Moby Dick tour
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Wladimir 518 & James Cole...Idiot/Moby Dick tour

Kde:

nám. Míru 765, Uherské Hradiště
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
Vstupné:

180/200 kč

Hodnocení:

Idiot je druhým sólovým albem Vladimira 518, člena nejznámější české hiphopové skupiny PSH. Vyšla  v květnu,2013 a dá skloňovat ve všech úspěšných pádech. Vyprodaný dvojitý křest této desky ukázal, jakým směrem se bude Vladimirova živá prezentace ubírat - postavil živou kapelu (bicí, basa, vokalistky, klávesy, DJ), využil svou dlouholetou zkušenost při práci s laserem a se svým týmem dal dohromady světelnou multimediální podívanou. Živá kapela bude Vladimira doprovázet po celé turné, stejně tak projekce. Nemůže chybět ani Dj Mike Trafik, dvorní producent PSH. Za mikrofonem bude Vladimirovi sekudovat La4 (Lavor), další interpret vydávající na labelu BIGG BOSS.

James Cole-polovina kultovní kapely SuperCrooo, vydává po třech letech svou další sólovou desku Moby Dick. Jeho nový materiál se vrací ke kořenům, ze kterých SuperCrooo vyrostli, noří se do provokativních nekonvenčních vod a syntetické zneklidňující produkce. James je znám jako ultimátní živý performer s velkým množstvím poloh.

vystoupí: LA4 MIKE TRAFIK TUTTI FRUTTI DJ DOEMIXXX

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Mír

nám. Míru 765Uherské Hradiště

Multižánrový hudební klub s více než dvacetiletou tradicí.Dva prostory - music hall stage pro větší koncerty a party-bar stage pro klubové party, afterparty a klubové koncerty s barovou atmosférouV roce 2008 proběhla v klubu kompletní rekonstrukce vnitřních prostor.

Poslední komentáře