Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Dj MAZTAH & AUSTRALAN @ Kotnov - 5.6.

Kde:

Klokotská , Tábor
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Oldies, House
Vstupné:

➥ 60 Kč
➥ WE L♥VE LADIES - DÁMY U NÁS VSTUPNÉ NEPLATÍ!

DJs:

▶ MAIN STAGE:
(Best of R'n'B, Hip Hop & Dance music)
Dj Maztah
Dj Australan
 
▶ OLDIES STAGE:
(Best of 80'&90')
Dj Bárný

Hodnocení:

✯ Black Angels party v Kotnově, pátek 5.6. si zapiš do diáře! Za mixem se ukáže jeden z nejznámějších a nejzkušenějších hip-hop/rnb/urban club djs v ČR DJ MAZTAH! Doplní ho Dj Australan.


✯ Dj Maztah se věnuje hraní přes 10 let a je jedním z nejznámějších a nejzkušenějších hip-hop/rnb/urban club djs v ČR. Patří k rezidentním djs předních pražských klubů Radost FX, M1 a bratislavského The Club. Je pravidelně bookován po celé ČR a na Slovensku. Vystupoval jako support dj na koncertech světově proslulých jmen jako: Akon, Busta Rhymes, Wu-Tang Clan, Q-Bert, EPMD, Kid Sister, Bushido, Onyx, The Clipse, Tony Touch a další. Zúčastnil se všech zásadních festivalů či hip-hop klubových akcí v ČR (Hip-Hop Kemp, Hip-Hop Jam, Creamfields, Pohoda festival, Sazava festival, Votvírak atd). Má zkušenosti i s moderováním a djingem v rádiích (Hiphopstage.cz, Kiss Hády, Rádio Student). Kromě djingu se věnuje i hudební produkci. Je jedním z mála djs v České republice, kteří preferují technický klubový multižánrový djing a turntablism. Známý je též coby člen již neexistícího djského uskupení Illuzionists, se kterým dosáhl několika úspěchů i na poli djských soutěží.


▶ MAIN STAGE:
(Best of R'n'B, Hip Hop & Dance music)

Dj Maztah
www.soundcloud.com/dj_maztah
www.facebook.com/DjMaztah

Dj Australan
www.facebook.com/djaustralanofficial

▶ OLDIES STAGE:
(Best of 80'&90')
Dj Bárný


Vstup
➥ od 18 let
➥ 60 Kč
➥ WE L♥VE LADIES - DÁMY U NÁS VSTUPNÉ NEPLATÍ!
➥ S Kotnov Taxi cesta do klubu ZDARMA, tel. 603 468 145

www.kotnovclub.cz
www.facebook

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Kotnov music club

Klokotská Tábor

Andělé jsou mezi všemi, mezi nebem a zemí, jako paprsky světla letí do noci a chrání vaše osudy ....Setkejte se i vy se svým andělem … Nový klub v bizarním gothic stylu a exkluzivním designu by Josef Klír.

Poslední komentáře