Zpět
	 A Banquet @ La Loca MUSIC BAR & LOUNGE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

A Banquet @ La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

Kde:

Odboru 4, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Electro
Vstupné:

Zdarma

Hodnocení:

https://www.facebook.com/events/788848791141232/?ref=5

A BANQUET (*2009), tříčlenná pražská kapela hrající vlastní styl FUTU-ROLL (mix klasického rocku, darkwave a současných indie/electro žánrů), která v dubnu 2012 vydala debutovou desku BREATH. Tu nahrávala z části v Chicagu se Stevem Albinim (Nirvana, Pixies) a z části v Praze s Borisem Carloffem (Kryštof, Sunshine).

A Banquet v letošním roce vyhráli Objev roku v anketě Žebřík, kde navíc zabodoval i jejich singl Far Away, který se dostal mezi nejlepší skladby. Dále získali druhé a třetí místo v kategorii Objev roku cen TV Óčko a Anděl. Kapelu označili za jeden z největších objevů poslední doby na české hudební scéně redaktoři MF Dnes, MusicServeru.cz, iReportu.cz a mnoha dalších, MF Dnes kapele také přiřkla titul Největší očekávání 2012.

A Banquet si jako support pro své pražské koncerty vybrali např. Imagine Dragons (USA), Hadouken! (UK) nebo The Cribs (UK). Vedle koncertování v České republice, kde si je jako speciální hosty pozvali např. Mandrage, Support Lesbiens nebo Charlie Straight, odehrála skupina úspěšné koncerty ve Velké Británii, Itálii, Rusku, Maďarsku, Polsku a na Slovensku.

A Banquet se také objevili na většině tuzemských festivalech, např. Rock For People, Colours of Ostrava, Open Air Festival nebo České Hrady.

VSTUP ZDARMA

https://www.facebook.com/abanquet
http://bandzone.cz/abanquet

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

Odboru 4Praha 1

Poslední komentáře