Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ALVIK (CZ, NGA, NOR, FR) - v Praze! La Loca 21.1.2015 od 20:00

Kde:

Odboru 4, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Jazz / Blues, Break beat, Drum and bass
Vstupné:

160/190

Hodnocení:

Alvik = electronica, nu-jazz
----------------------------------------------------------------------------

Po fantastickém koncertu v listopadu 2014 v Jazz Docku, kde Alvik v premiéře představili novou zpěvačku Marianu Wesley (dříve Prague Conspiracy), se Alvik vrací do Prahy.

Tentokrát do klubu La Loca, kde si jejich koncert budete moci vychutnat i s projekcemi. Bude se opět jednat o výsostný hudební zážitek.

----------------------------------------------------------------------------

Alvik dýchá jazzem, odráží uvolněnou atmosféru lounge music, pulsuje v nejrůznějších tempech od abstraktního hipohopu, přes broken beats až po drum´n´bass. Přestože jsou jednotlivé skladby pro svou písňovou formu sdělné a zapamatovatelné, delikátní, promyšlené aranže proměňují jejich poslech v jedno velké, okouzlující dobrodružství.

Jednotícím prvkem je nálada, pocit, při jehož popisu nám nezbývá než češtinsky kapitulovat před anglickým ´deep´. Mimo přímá, koncertní setkání měla hudební veřejnost možnost setkat se se jménem Alvik především díky jejich debutové desce Breathing Geometry, ketrou vydali na jaře roku 2004. Na podzim stejného roku se Alviku podařilo absolvovat úspěšné turné po východním pobřeží daleké USA. V roce 2009 vydali svoji druhou desku Forms Apart. Zatím poslední desku Your Name Here vydali v roce 2012.

Když se Alvik někde objeví, jde vždy o mimořádnou lahůdku pro posluchače a rozhodně stojí za to se na něj vypravit.

Sestava: Mariana Wesley (nga) zpěv, Mishan Pajdiak (cz) el. rytmika, samply a bicí, Bharata Rajnošek (cz) dechy, Petr Tichý (cz) kontrabas, Audun Nedrelid (nor) klávesy a rhodes, VJ Gyomh (fr).


www.alvik.cz
www.facebook.com/alvikband
www.youtube.com/alvikofficial


VSTUP 160/190

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

Odboru 4Praha 1

Poslední komentáře