Zpět
5. NAROZENINY RÁDIA SPIN
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

5. NAROZENINY RÁDIA SPIN

Kde:

Novotného lávka 1, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

100,-Kč v předprodeji / na místě 150,-Kč

DJs:

HLAVNÍ STAGE: 

Orikoule

Beatburger Band

DJ Jorgos

DJ Enemy 

PARTY STAGE: 

DJ Noir

DJ Koogee

DJ Scarface

DJ Rockstar

DJ Rawal 

DUBSTEP STAGE: 

DJ Smack

Dubsteblog DJs 

Hodnocení:

Rádio Spin oslaví pět let na scéně! 

Jediné pražské urban rádio zaměřené na black music - rádio Spin - slaví už páté narozeniny a to znamená mejdan! Mejdan se odehraje 25. února v klubu Lávka a potkáš, uvidíš a uslyšíš nejen všechny DJs rádia Spin! Rádio Spin slaví  páté narozeniny na třech stagích a jako hlavní hvězda dorazí popřát Orion a James Cole aka Orikoule! K tomu Party Stage a Dubstep Stage.  Na pátých narozeninách rádia Spin zahraje dohromady 11 top DJs!!! 

Klub Lávka bude 25. února dějištěm totálního party pekla! Kulaté narozeniny si nenechá ujít žžádná osobnost rádia Spin a žžádný fanoušek. Za gramofony se objeví na party stagy DJ Noir, DJ Koogee, DJ Scarface, DJ Rockstar a DJ Rawal. Dubstep stage ovládnou DJ Smack a Dubsteblog DJs aka Stifler, DIrty Little Toaster a Norman Bates. Všichni mají svoji show na rádiu Spin a Lávka je zažije v plném 3D rozlišení! Nemluvě o stars, kteří rádiu Spin fandí a dorazí na bar a afterparty... 

Hlavní stage rozehraje Poeta, který bude i moderovat s ostatními Spin kolegy. Na mikrofon a dva rty zahrají Beatburger Band a za gramcema uvidíte DJe Enemyho a DJe Jorgose. Už tak narvanou party završí funky projekt Orikoule neboli Orion, James Cole a DJ Mike Trafik! Dva titáni za mikrofonem a jeden za gramofony budou zlatým hřebem a zároveň startem klasického party šílenství.  

Už 25. února doraž na oslavu pátých narozenin rádia Spin! Na Lávce ti zahraje Orikoule, Beatburger Band a nejméně 11 DJs na třech stagích! Narozeninová party rádia Spin  plná překvapení a nekončící kalby probíhá jen jednou za rok - buď u toho! 25. února, Lávka, place to be. 

Fotoreport

Poslední komentáře