Zpět
MAFIA CREW @ MOVEMBER edition - Level Music Club
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MAFIA CREW @ MOVEMBER edition - Level Music Club

Kde:

Úzká 138, Hradec Králové
Kdy:
Hudba:
House
Hodnocení:

★★★ GENTLEMANS ARE BACK ★★★

Jako každý rok, tak i tento MAFIA CREW podpoří nejznámější akci pěstování kníra v měsíci listopad.
Movember má již několikaletou tradici proti rakovině prostaty u mužů.

1.11 zahájíme tuto akci v Level Clubu Hradec Králové v doprovodu talentované a velmi oblíbené Djane MEJSI, kterou netřeba představovat, mladičkého Dje Sunbeama a rezidentního Dje Styxe.

Doraž i ty a podpoř tuto výjmečnou akci ve tvém městě.

★ MOVEMBER ★
e charitativní a každoročně se konající genderově zaměřená akce. Účelem charity je získání finančních prostředků a zároveň zvyšování povědomí o zdraví mužů. Měsíc mužské solidarity připadaná na listopad a symbolika je zaměřena především na prevenci typicky mužského onemocnění, kterým je rakovina prostaty. Název charity vznikl jako hybridní složenina dvou anglických slov, knír (moustache) - vyjadřující typicky mužský znak - a listopad (November).

Každoroční celosvětová akce je viditelná už na začátku listopadu, kdy se muži oholí a do konce měsíce si nechají růst knírek. Záštitu poskytuje nadace Movember, jejímž cílem je zvýšení povědomí o nemoci prostaty, o potřebě včasné detekce. Každoroční preventivní prohlídky jsou prvním krokem k určení diagnózy rakoviny a také základním předpokladem účinné léčby.

Celoměsíční vybírání finančního příspěvku mezi přáteli, firmami a sponzory vrcholí zasláním příspěvku na konto organizace. Organizace nabízí přispění na konkrétní osobu, skupinu lidí nebo jako obecný dar, který bude použit na výzkum a boj proti rakovině, a také na osvětu problematiky.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Level Music Club

Úzká 138Hradec Králové

Level music club je oficiální club Studentské Unie UHK. Nachází se v nově zrekonstruovaných prostorech bývalého Bohemia sekt clubu. Tento club disponuje dvěma bary, WI-FI připojením, stolním fotbálkem, dvěma LCD televizemi, projekcí a zdarma si zde můžete zapůjčit i hrací konzoly Nintendo Wii. ...… více

Poslední komentáře