Zpět
ANTHONY B / JAM
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ANTHONY B / JAM

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Reggae
Vstupné:

Předprodej Lucerna Music Bar : 450 Kč
Cena Lucerna Music Bar na místě 550 Kč

Vstupenky bez poplatku jsou k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatky prodejce. 

DJs:

ANTHONY B

Hodnocení:

Anthony B přijede na svou první klubovou show v ČR na druhý pokus a to v úterý 16. DUBNA. Původní termín 20. 3. byl zrušen z důvodů zadržení zpěváka v USA ohledně komplikací s americkou soudní administrativou. Vstupenky z 20. 3. včetně combo ticketů zůstávají v platnosti. Vstupenky na 16. 4. jdou do prodeje od 27. 3. Cena je stejná jako na předchozí termín – 450 Kč v předprodeji a 550 Kč na místě. Děkujeme za pochopení a trpělivost.

Oblíbený jamajský singjay Anthony B vystoupil s velkým úspěchem v Čechách již na dvou festivalech. Netřeba snad připomínat jeho velké hity “Good Life”, “World A Reggae Music”, “Police” nebo třeba “Give Thanks for Life”.

Web kapely: http://www.anthonybmusic.net 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře