Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DUB PISTOLS + UCEE & FLAVOUR BAND + THE SPANKERS

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Rock / Punk / Metal, Live, House, Trance, Techno
Vstupné:

Předprodej Lucerna Music Bar : 330 Kč

Cena Lucerna Music Bar na místě 400 Kč

DJs:

DUB PISTOLS

+ UCEE & FLAVOUR BAND

+ THE SPANKERS

Hodnocení:

ZIMNI ROCK FOR CHURCHILL

Hudební festival Rock for Churchill zkracuje fanouškům čekání na příští ročník a chystá zimní klubovou verzi! Můžete se těšit na rozjetou londýnskou partu Dub Pistols, která mixuje elektronickou taneční muziku s reggae a hiphopem do neuvěřitelně energické kombinace, talentovaného zpěváka Ucee s doprovodnou kapelou Flavour Band složenou z muzikantů United Flavour a do třetice reggae-popovou bandu The Spankers, která se nedávno vrátila z úspěšného turné po Brazílii.

14. ročník multižánrového festivalu Rock for Churchill se bude konat 30. – 31. srpna 2013 v severočeském Vroutku. Ač nepatří svou velikostí mezi největší domácí festivaly, rozhodně si vydobyl za dobu své existence pevné místo na festivalové mapě ČR. Návštěvníci oceňují především pestrý program představující zajímavé zahraniční umělce i českou nezávislou špičku a ojedinělou pohodovou atmosféru, za kterou jezdí lidé z celé České republiky. Na Rock for Churchill již účinkovali například Stereo MCs, Asian Dub Fundation, Parov Stelar, Zion Train, Transglobal Underground, Max Romeo a spousta dalších.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře