Zpět
DUB PISTOLS / UK
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DUB PISTOLS / UK

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Break beat, Dubstep
Vstupné:

380,-/450,-

Hodnocení:

NEW ALBUM

Oblíbenci evropských festivalových pódií a milovníci divokých klubových parties fungují pod vedením frontmana Barryho Ashwortha už 17 let. Vznikli v Londýně v roce 1996 a už o dva roky později skórovali revolučními singly There’s Goona Be a Riot, Best Got Better a hlavně debutovým albem Point Blank, díky němuž začali cestovat po světě. V roce 2001 vyšla deska Six Million Ways to Live a brzy poté remixové album Y4K: Next Level Breaks. Dub Pistols bravurně mixují dub, breakbeat a ska tak chytlavým způsobem, že se jejich tracky dostaly i na soundtracky k filmům Blade II, Bad company nebo Mystery Man. Vrhli se taky na remixování a jejich spárům neunikly jména jako Moby, Ian Brown nebo Limp Bizkit. Zatím nejčerstvější deska, která vyšla v roce 2012, se jmenuje Worshipping The Dollar, s níž absolvovali velkou šňůru po celé Evropě. Další studiové album je už na spadnutí. Bude se jmenovat White Lines a doufejme, že ho s sebou Dub Pistols přivezou do Prahy!

Vstupenky bez poplatku jsou k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a Eventim navýšené o poplatky prodejce. Vstupenky můžete pohodlně zakoupit také online přímo na našem webu (viz dole).

Web kapely: http://www.facebook.com/dub.pistols

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 380 Kč
Cena Lucerna Music Bar na místě: 450 Kč

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře