Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FRONT LINE ASSEMBLY / CAN

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, House, Electro
Vstupné:

450,-/550,-

Hodnocení:
EBM

Front Line Assembly, kultovní kanadská EBM kapela, oznámila, že na jaře vydá remixové album s názvem Echogenetic. Mezi potvrzenými umělci, které na album přispějí svými remixy jsou Comaduster, Sonic Mayhem, Youth Code, Slighter, rhys Fulber, HECq, henrik Backstrom, Blush Response, Daniel Myer, Haujobb, Tweaker, Primitive race, Cyanotic, Necro Facility, Atiq and Enq. Kapela se také opět vydá do Evropy k sérii koncertů, při níž samozřejmě nevynechají ani Prahu.

SUPPORT: ARCHITECT (D) - jeden z projektů německého zvukového mága Daniela Myera.

Vstupenky bez poplatku jsou k dispozici od 13. 2. na pokladně Lucerna Music Baru, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a Eventim navýšené o poplatky prodejce. Vstupenky můžete pohodlně zakoupit také online přímo na našem webu (viz dole).

Web kapely: http://www.mindphaser.com

Otevření klubu: 18:30
Začátek koncertu: 19:30

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 450 Kč
Cena Lucerna Music Bar na místě: 550 Kč

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře