Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

GIPSY.CZ

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
Vstupné:

Předprodej Lucerna Music Bar : 150 Kč /

Cena Lucerna Music Bar na místě 180 Kč

DJs:

GIPSY.CZ

Hodnocení:

ROMANO HIPHOP

18.prosince vystoupí kapela Gipsy.cz v Lucerna Music Baru v Praze, kde jako na prvním místě vůbec představí písně z chystaného alba „New”, které vyjde příští rok. ,,Chceme náš vánoční koncert udělat opravdu výjimečným, lidé na něm uslyší nahrávky, které ještě nikde jinde nezazněly, ” řekl Radek Banga – leader skupiny. Název chystaného alba není náhodný, skupina totiž už necelý rok vystupuje v nové velmi lákavé sestavě: na basu hraje jeden z nejlepších českých basistů Tomáš Baroš, na housle Jiří Žigmund – evropská špička známá také z Wihanova Kvarteta a na akordeon jeden z největších mladých talentů u nás Jan Březina. A jakou vánoční nadílku si Gipsy.cz pro své fanoušky připravili?

,,Vánoce jsou přeci také o dárkách, takže budeme mít tombolu o několik hodnotných poukazů na kšiltovky NEW ERA a oblečení ECKO. Rozhodli jsme se také udělat velice příznivé ceny vstupenek a to i v předprodeji", prozradila manažerka kapely.

Web kapely: http:///www.gipsy.cz 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře