Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

JAMES ARTHUR / UK

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Jazz / Blues
Vstupné:

Vstupenky k dispozici v síti Ticketpro za 490 Kč.

Hodnocení:
EXCELENT JUKEBOX

Praha se dočká vůbec prvního vystoupení vítěze britské soutěže X-Factor, mladého zpěváka a hudebníka Jamese Arthura (25)! Koncert Arthura v Praze je opravdovým polaskáním uší: fanoušci moc dobře znají jeho skladby You’re Nobody Till Somebody Loves You a Impossible, které momentálně duní vlnami éteru. Arthur vyhrál britský X-Factor ve svých 24 letech. Jeho první singl, Impossible, se stal nejprodávanějším v historii X-Factoru (přes 2,5 millionu alb prodaných po celém světě)! Arthur letos na podzim také vydal svoji debutovou desku nazvanou James Arthur, ke které se váže jeho blížící se evropské turné.

Čeští fanoušci se mohou těšit převážně na repertoár z nového alba, na kterém hraje se svoji skvělou kapelou. Žánrově se Arthur stále pohybuje v mezích pop-rocku, ale přidává i oduševnělý blues – zkrátka samé věci, které jsou jeho srdcovky a kvůli kterým se stal miláčkem publika ve Velké Británii!

Tahle parádní show se uskuteční v rámci koncertní série EXCELENT JUKEBOX!

Vstupenky k dispozici v síti Ticketpro za 490 Kč.

Web kapely: http://www.facebook.com/JamesArthur

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře