Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

KRAAK & SMAAK SOUND SYSTEM / NL

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live
Vstupné:

290,-

Hodnocení:
EXCELENT JUKEBOX

Příběh Kraak & Smaak se začal psát už v roce 2003, záhy po té, co Jalapeno Records vydali jejich první singly, a v zápětí se svým guest mixem dostali do prestižního BBC Radio 1. Pak ihned následovalo světové turné, první studiová alba a raketový úspěch. V Praze se již dříve představilo celé trio na United Islands of Prague a vystoupili také společně s Monkey Business a PSH v pražském SaSaZu a brněnské Flédě. K&S mají na kontě bezpočet singlů, remixů a také pět studiových alb, z nichž pochází pecky Squeeze Me nebo třeba The Future is Yours. Jejich nejnovější album se jmenuje Chrome Waves a vyšlo v roce 2013.

K&S mají za sebou i před sebou dosti slibnou kariéru: zahráli si třeba na populárních festivalech Glastonbury, Detroit Movementu, SXSW, Exitu, Bestivalu či Szigetu, jejich skladby lze slyšet i v televizních pořadech, např. Chirurgové, What about Brian a Muži na stromech. Tenhle koncert ze série Excelent Jukebox si jednoduše nesmíte nechat ujít!

Vstupenky v předprodeji v síti Ticketpro, na webu LMB a na pokladně LMB (bez poplaktu).

Web kapely: http://www.facebook.com/KraakAndSmaak

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 290 Kč

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře