Zpět
Ladi6
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Ladi6

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Drum and bass
Vstupné:

http://lucerna.musicbar.cz/vstupenky/
a dále v předprodejních sítích Eventim, Ticketpro.

DJs:

LADI6

NVGTRS Dj´s feat. Erika Fečová & MC Onetwo

BABE LN

ROBOT

Hodnocení:

Novozélandská, zpěvačka, skladatelka a rapperka  LADI6  přijíždí poprvé do České republiky v rámci evropského turné „Shine On“. Vystoupí v úterý 10. září v pražském Lucerna Music Baru. Máme tak jedinečnou příležitost dát si pořádnou dávku prosluněných soulových beatů okořeněných futuristickým hiphopem, kterým vévodí hypnotické vokály Ladi6.

LADI6 vlastním jménem Karoline Tamati, pochází z Christchurch na Novém Zélandu, kde se narodila a vyrůstala. Část dětství strávila i v Africe, kam se její rodina přestěhovala, když byla ještě teenager. A to bylo místo, jak sama říká, kde poprvé začala psát a hrát hudbu.

Už takřka od počátků novozélandské hiphopové scény je její důležitou součástí i Ladi6. Už v šestnácti se věnovala breakdance a brzy založila společně se svou samoanskou sestřenicí Tyrou Hammond a Sarah Tamairou (a.k.a Voodoo Child) první ryze dívčí hiphopovou crew Sheelahroc. Když pak nahrály a vydaly pecku “If I Gave U Th' Mic“, stal se z toho hit celého ostrova. V roce 2001 dokonce za něj získaly v rámci bNet Music Awards ocenění “Nejslibnější objev roku”.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře