Zpět
MAJOR LAZER
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MAJOR LAZER (USA)

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
Vstupné:

Vstupenky za 490,- Kč + poplatky budou k zakoupení od 11.ledna v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Eventim, na facebookových profilech D Smack U a Lucerna Music Baru nebo fyzicky na pokladně LMB (tam bez dalšcíh poplatku!). Na místě v den koncertu za 590,- Kč (pokud nebude už vyprodáno)

DJs:

Major Lazer (USA),

support: DJs Babylon Rocker &Tuco

Diplo

Jillionair  

Walsh

Hodnocení:

FREE THE UNIVERSE

Major Lazer byl původně projekt dýdžejů Dipla a Switche, kteří se však v roce 2011 rozešli. V současné době Diplo spolupracuje s DJs Jillionairem a Walshem, především na svých živých vystoupeních. Řádka hudebníků, se kterými však Diplo spolupracoval nebo jimž míchal remixy, je skutečně bohatá. Zahrnuje například Thoma Yorka, La Roux, Santigold, Leftside, Amber Coffman, Elly Jackson, Beyoncé, No Doubt, Pusd and Shove, Busy Signal nebo Snoop Doga s jeho novým alter ego Snoop Lion, kterému chystá dlouhohrající album. V září 2012 pánové oznámili, že mají připraveno své nové album. To by mělo pod názvem Free the Universe vyjít v únoru 2013. Již v říjnu vyrazil na severoamerické turné a na letošní rok si dal za cíl dobýt Evropu. Major Lazer se tak 14.května představí publiku v Lucerna Music Baru.

Diplo a jeho crew rozjedou v klubu mejdan, na který se bude dlouho vzpomínat. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře