Zpět
MORGAN HERITAGE + KABAKA PYRAMID /JAM
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MORGAN HERITAGE + KABAKA PYRAMID /JAM

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Reggae
Vstupné:

500,-/700,-

Hodnocení:

TOP-A-DI-TOP

Devátého dubna proběhne v pražském Lucerna Music Baru velký dvojkoncert, který by rozhodně neměl ujít vaší pozornosti. Alespoň pokud nechcete minout jednu z nejlepších světových reggae kapel na její české premiéře! Morgan Heritage je nejen výborný band zpěváků a muzikantů, který má za dvě dekády své existence bezpočet velkých hitů. Jako exkluzivní předskokan pak vystoupí mladý jamajský hitmaker Kabaka Pyramid, který bez debat patří mezi největší objevy ostrova posledních několika let. Jeho originální flow a chytré texty bodují prakticky s každým dalším songem, který dosud vydal. Velká událost nejen pro reggae massive!

Vstupenky bez poplatku jsou k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatky prodejce. Vstupenky můžete pohodlně zakoupit také online přímo na našem webu (viz dole).

Na pokladně Lucerna Music Baru si navíc můžete zakoupit za 750 Kč speciální Combo ticket na Morgan Heritage + velkou oslavu narozenin Boba Marleyho, která proběhne už 13. února s Jamajčanem Omarem Perrym, slovenskými Medial Banana, zpěvačkou Sista Carmen (United Flavour) a dánským Mystic MC.

Web kapely: http://www.morganheritagemusic.com

tisková zpráva
Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 500 Kč
Cena Lucerna Music Bar na místě: 700 Kč

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře