Zpět
NEW MODEL ARMY / UK
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

NEW MODEL ARMY / UK

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal
Vstupné:

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 450 Kč
Cena Lucerna Music Bar na místě: 550 Kč

DJs:

NEW MODEL ARMY / UK

SUPPORT: Unkilled Epochal

Hodnocení:

LEGENDARY

Slovo „legenda“ má příchuť čehosi těžkého, váženého, neživého, strnulého. Tedy všeho, co je opakem podstaty New Model Army. Jenže jako jiné slovo lze v souvislosti s New Model Army použít? Málokterá kapela si za více než 30 let své činnosti našla tak oddané publikem, s kterým je navíc v podstatě nepřetržitém kontaktu. Pamětníci vodí na aktuální koncerty New Model Army své dorůstající potomky, kteří jsou stejně jako jejich rodiče nadšeni silnou a vášnivou hudbou kultovního kvinteta z Anglie. New Model Army letos vydávají už dvanácté album „Between Dog And Wolf,“ na kterém spolupracovala s producentem Joe Barresim (podílel se například na deskách Tool, Queens Of The Stone Age nebo Soundgraden). „Za posledních osm let jsme alba nahrávali tím nejčistším přístupem – rocková kapela si prostě někde v místnosti zapne nástroje a hraje,“ říká kytarista a zpěvák Justin Sullivan. „Tentokrát jsme chtěli zkusit zase něco jiného a myslím, že ze zvukového hlediska je nová deska nejlepší, jakou jsme kdy nahráli. Název pochází ze starého francouzského označení pro dobu těsně před rozbřeskem, kdy nelze rozeznat psa od vlka, přítele od nepřítele. Tenhle rozpor se hodí na celou kapelu i na album,“ dodává.

SUPPORT: Unkilled Epochal

Vstupenky bez poplatku jsou k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatky prodejce. Vstupenky můžete pohodlně zakoupit také online přímo na našem webu (viz dole).

Web kapely: http://www.newmodelarmy.org

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře