Zpět
NZ SHAPESHIFTER
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

NZ SHAPESHIFTER

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Drum and bass, Funky, Soul
Vstupné:

450,-/550,-

Hodnocení:

HEAVY SOUL

Rekordy trhající turné po Novém Zélandu, vystoupení na zásadních festivalech jako Glastonbury, Parklife, The Big Chill, vyprodané koncerty po celé Evropě, plná polička hudebních cen, 5 studiových alb, z čehož 3 se staly platinovými, a armáda fanoušků po celém světě – to jsou NZ SHAPESHIFTER. Kapela pocházející z novozélandského města Christchurch skvěle mixuje živý drum & bass, soul a funk. Do české kotliny zavítali Shapeshifter již dvakrát. V roce 2011 si dali svou pražskou premiéru v Meetfactory a v roce 2012 se představili jako jedni z headlinerů na skvěle obsazeném festivalu Rock for Churchill. Je na čase aby se znovu u nás ukázali a předvedli svojí pověstnou energickou show. Bude to navíc poprvé, co domácímu publiku představí aktuální album Delta.

Support and after: DJs Stanzim and Philip TBC

Vstupenky bez poplatku jsou k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatky prodejce. Vstupenky můžete pohodlně zakoupit také online přímo na našem webu (viz dole).

Web kapely: http://www.shapeshifter.co.nz

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 450 Kč
Cena Lucerna Music Bar na místě: 550 Kč

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře