Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Portico / UK, support: NobodyListen, Pierre Urban

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live
Vstupné:

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru390/430Předprodej na musicbar.cz415 – 457Cena na místě500

Hodnocení:

Pro Portico byl rok 2014 zlomový. Poté, co kapelu opustil na začátku srpna Keir Vine, rozhodla se trojice Duncan Bellamy, Milo Fitzpatrick a Jack Wyllie změnit název z Portico Quartet na Portico. Téměř vzápětí oznámili podpis smlouvy s prestižním labelem Ninja Tune a vydání nové desky Living Fields. Ta vyjde 6. dubna 2015 u Ninja Tune a jen o měsíc později 5. května přivezou Portico nové album do pražského Lucerna Music Baru. Jako host se s Porticem představí britský zpěvák Jono McCleery, jenž se podílel na nahrávání novinky.

Současná hudba Portico klouže na vlně zvukové halucinace, vydává se vstříc dalekým neprobádaným místům a přistává někde mezi strukturovanými popovými skladbami a rozpadajícím se ambientem. Čtvrtá studiovka Living Fields je plná reverbem nasáklých klavírů, studiového hluku, bicích smyček, jež odměřeně porcují prostor kolem arpeggia synťáků a elektronické basy. Vysoko nad tím vším bdí atmosférické vokály hostů Jono McCleery, Joe Newman (alt-J) a Jamie Woon.

SUPPORT:
NobodyListen (VR/NOBODY, Bigg Boss)
Pierre Urban ( Radio 1)

NobodyListen:
Jakub Strach alias NobodyListen je 21ti letý hudební producent a DJ z Prahy. Už 5 let vystupuje po celé ČR a SR a má za sebou spolupráci i turné se jmény jako Vladimir 518, Orion, Hugo Toxxx a další. Předskakoval známým světovým jménům jako jsou Hudson Mohawke, Thundercat nebo Sinjin Hawke. V roce 2014 byl vybrán mezi 14 nejlepších českých a slovenských producentů, s kterými se zúčastnil prestižní RedBull Music Academy BassCamp.
Soundcloud
Website

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře