Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Prago Union & Champion Sound

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
Vstupné:

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru 250

Předprodej na musicbar.cz 266
Cena na místě 300
Hodnocení:
Doors20:00
Start21:00

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru250
Předprodej na musicbar.cz266
Cena na místě300
PředprodejePokladna a web Lucerna Music Baru, GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, Eventim

Karty jsou takové. Nová deska a s ní i nějaké to zásadní občerstvení repertoáru jsou stále hudbou budoucnosti. Oproti tomu, co zahrát na blížícím se tradičním podzimním Lucerna Music Baru je vzhledem k datu 13. listopadu tématem nepoměrně ožehavějším. Ale kluci z Prago se toho nezalekli a předvádí učebnicový příklad delegování zodpovědnosti a na otázku odpovídají otázkou: „Co budeme hrát 13. listopadu v LMB?“ Ha? A teď buďte chytří!

Takže ty karty… Nějakých 80 pecek jako v melounu, měsíc na zkoušení a něco přes 20 skladem na výsledném setlistu. A výběr v rukou lidu. Takže, jak byste to viděli vy? To je podstata Youbox Boombox. Nikoli nutit vás přijít do LMB v kvádru, ale dát vám šanci navrhnout setlist koncertu Prago Union v Lucerna Music Baru tak jak byste ho chtěli vy! Bez pokřikování názvů vašich oblíbených kousků mezi skladbami uprostřed koncertu… Prago dá tuto možnost každému spolu se vstupenkou na jejich koncert 13. listopadu v Lucerna Music Baru. Přece si do toho nenecháme mluvit nějakými chytráky zvenčí, že… Tak se ukažte. V Listopadu budou Prago Champions hrát podle vašich not. A za to vám slibují, že se to naučí, ať se jim bude chtít či ne. To za tu legraci stojí, ne? Tak je potrapte.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře