Zpět
SKINDRED / UK
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SKINDRED / UK + SOIL / USA + MAPLERUN / EU

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Alternative, Jungle, Dubstep, Reggae
Hodnocení:

KILL THE POWER

Skindred přivezou 6. února do Prahy nové album Kill The Power. Z něj už teď vypustili do světa singl Ninja, jenž naznačuje, že naživo to bude opět pecka jako sviň. Velšani Skindred se ve své tvorbě opírají o základy v podobě fúze heavy metalu, alternativního rocku, punk rocku a reggae. Jakkoli se to dnes zdá nemožné, do hudby hlavně přináší originalitu, okořeněnou v jejich případě opravdu velkým sebevědomím. Kromě zmíněných žánrů můžete v jejich tvorbě zřetelně rozeznat i dancehall, jugle, dubsteb, hip-hop nebo ska. Velký kus práce během živých vystoupení odvádí neuvěřitelně charismatický frontman Benji, který střídá polohy hlasu charakteristické pro heavy metal s jemnými reggae nápěvy, jako by se jednalo o tu nejpřirozenější věc na světě. Není člověka, kterého by během setu Skindred nestrhnul.

Vstupenky jsou k dostání za 450,- Kč v předprodeji v sítích Eventim, Ticketportal a Ticketpro a na webu Lucerna Music Baru. Od 30. 9. vstupenky také na pokladně LMB za 420 Kč.

Web kapely: http://www.skindred.net

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře