Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Skleník + Peter Pan Complex + Crapfruit

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live
Vstupné:
Předprodej pokladna Lucerna Music Baru 190

Cena na místě 230

DJs:

Skleník + Peter Pan Complex + Crapfruit

Hodnocení:
Doors20:00
Start21:00
Předprodej pokladna Lucerna Music Baru190
Cena na místě230
PředprodejePokladna a web Lucerna Music Baru, GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, Eventim

Pražská indie-popová trojice SKLENIK vydala nedávno své druhé album nazvané CHAMPAGNE CORK POP se zahraničními hosty. Trio na svém druhém albu okouzlují křehkými popovými melodiemi a suverénním zvukem, ale také bubeníkem od Britney Spears a Scissor Sisters či „skutečným“ zpěvákem hvězdného boybandu 90. let East 17! Sklenik jsou nejenom skupinou trojčlennou, ale navíc i rodinnou! Multiinstrumentalistu Honzu Kleníka doplňují jeho bratranci Bóřa Kleník a Štěpán Kleník. Dohromady – SKLENIK!

Počátky kapely Peter Pan Complex se datují kolem léta 2007, kdy Jordan Haj (zpěv, kytara) a Givinar Kříž (sólová kytara, klavír) vytvořili akustický projekt Fateful Revolution. V roce 2010 se ke kapele přidali Oskar Pilař (bicí) a Jakub Chaba (baskytara) a společně pod producentskou taktovkou Borise Carloffa natočili EP UNHOLY. V této finální sestavě kapela nahrála singl Wolfskin (2013), který produkoval londýnský producent Michael Rendall. Nahrávka předznamenala celkový posun ve zvuku kapely a odstartovala přípravy na debutovou desku. Na ní si Peter Pan Complex opět přizvali stejného producenta a díky vybrané částce ze serveru HitHit.cz se mohli na jaře 2014 pustit do její realizace. Připravovaná deska vyjde co nevidět!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře