Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SWANS / USA

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties
Vstupné:

Předprodej Lucerna Music Bar : 490 Kč / 

Cena Lucerna Music Bar na místě 620 Kč

DJs:

SWANS / USA

Hodnocení:

Swans svérázně oslaví třicet let od svého vzniku! Michael Gira a jeho Swans se od poloviny roku 2010 snad ani na chvilku nezastavili. Comebackové album My Father Will Guide Me Up A Rope To The Sky ihned po vydání umlčelo jakékoliv ironické připomínky ke znovuzrození skupiny a nekončící řada koncertů k němu definitivně potvrdila relevanci návratu Swans na scénu.

Na jaře letošního roku vydané živé album We Rose From Your Bed With The Sun In Our Head zachycuje obrovskou živelnost a sílu jejich živých vystoupení, a také zároveň přirozený vývoj, kterým skupina během dvou let nového života prošla. Hned dvě z písní zachycených na tomto záznamu pocházejí ze zbrusu nového alba, které skupina ohlásila na 26. srpna. The Seer znamená nejen definitivní potvrzení návratu skupiny, ale také jeden z velkých milníků v historii skupiny.

Zvláštní nabídka:
Omezený počet 150 vstupenek v hodnotě 900,- Kč bude k dispozici v pokladně Lucerna Music Baru a obchodě Rekomando. Tyto vstupenky platí kromě koncertu Swans také na vystoupení kanadské skupiny Godspeed You! Black Emperor, které se koná 11. listopadu také v Lucerna Music Baru. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře