Zpět
TAPE FIVE / D
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

TAPE FIVE / D

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Electro swing
Vstupné:

450,-/500,-

Hodnocení:

ELECTRO SWING

V roce 2006 vydalo volné sdružení muzikantů kolem Martina Strathausera své první album a od té doby se s jejich produkcí mohou posluchači seznámit na více než sedmi stovkách hudebních kompilací či dalších třech albech, které do letošního ledna spatřily světlo světa. Jejich desky se prodávají v Evropě, USA i Asii a právě s posledním albem „Swing Patrol“ přijždí Tape Five jako sextet v úterý 29. dubna do Lucerna Music Baru, aby se vůbec poprvé ve své historii představili českému publiku. Tape Five kombinuje množství stylů a hudebních vlivů s důrazem na elegantní kompozice, v jejich tvorbě převládá swing a elektroswing, ale najdete zde i bossanovu, latino a nu-jazz či živelné retro interpretace. Přesvědčit o tom se mohou posluchači nejen na řadových albech, ale i kompilacích – mimo jiné Cafe del Mar, Jazzy Lounge, Swing a la Mode či Electro Swing Revolution, stejně tak jako na remixech jejich singlů z loňského roku.

Vstupenky v předprodeji do 14. 4. za 450 Kč + poplatky, od 15. 4. za 500 Kč + poplatky. Předprodej na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na webu LMB a v sítích Ticketpro, Ticketportal a Eventim.

Od 25. do 31. 3. můžete na pokladně Lucerna Music Baru využít hromadnou slevu 3+1 zdarma.

Web kapely: http://tapefive.com

tisková zpráva

Otevření klubu: 19:30
Začátek koncertu: 21:00

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 450/500 Kč

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře