Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

THE HERBALISER / UK

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
Vstupné:

Předprodej Lucerna Music Bar : 490 Kč / 

Cena Lucerna Music Bar na místě 590 Kč

Vstupenky v sítích Ticketpro, Ticketstrem, Ticketportal za 490,- Kč + poplatky, a v Lucerna Music Baru (bez poplatku). V den koncertu na místě za 590,- Kč. Vstupenky jsou k dispozici také online přímo na klubových stránkách www.musicbar.cz anebo na Facebooku http://on.fb.me/Qh2BiH . 

DJs:

THE HERBALISER / UK

Hodnocení:

LEGENDARY

Po více než osmnácti letech své hudební cesty jsou The Herbaliser větší, silnější a pořád lepší. Britští průkopníci naživo hraného hiphopu, funku a soulu přijedou do Lucerna Music Baru s novým albem There Were Seven, které vychází 8. října.

Deska obsahuje 15 pecek super těžkého, psychedelického, beatově laděného, post-hip-hopového audia pro vaše uši i mysl. Sedmé album Herbaliser vás vezme na výpravnou pouť se samuraji zvuku a jejich novými souputníky.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře