Zpět
Urban Zone Party Edition
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Urban Zone Party Edition

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
Hodnocení:

Urban Zone party edition ti znovu přináší vytříbenej večírek nadupanej skvělou muzikou. Můžeš se těšit na fotříky českýho hip hopu – Indy & Wich feat. L4 ti do hlavy naperou svoje beaty a ty se můžeš těšit na starý pecky i nový věci. Polínko pod kotel tohodle mejdanu přihodí i britský skladatel, showman a špičkovej beatboxer The Petebox. Večer zakončí Dj LPD z partičky Funky doggz squad.

Vstup je zadáčo, podmínkou je, že už si zapil svoje osmnáctý narozeniny, hradí se jenom rezervační poplatek 100 Kč. Tato částka bude při vstupu na party vrácena formou voucherů na drinky. Podmínkou je registrace na www.urbanzone.cz

THePETEBOX
THePETEBOX je britský beatboxer, hudebník, skladatel a multiinstrumentalista, jehož live vystoupení si získala diváky po celém světě. V roce 2005 vyhrál Beatbox Championships rádia BBC 1 a byl také jmenován vítězem Talent Award stanice Channel 4. Peteův styl se dále vyvíjí, jeho vystoupení nově obsahují i speciální efekty, více looperů a také kytaru – to vše dohromady s jeho unikátním beatboxem tvoří komplexní skladby.

INDY & WICH feat. L4
Tahle trojčlenná sestava hraje od konce 90tých let. DJ Wich je nejvyhledávanějším a nejuznávanějším českým hiphopovým producentem. V roce 2004 vydává Wich svou první producentskou desku s názvem Time is Now, která obsahuje ty nejlepší české a slovenské kapely plus hosty ze záhraničí. Indy a Wich se také stali hudební tváří filmu Tomáše Vorla Gympl , kde Wich složil veškeré hudební podklady a jeho skladba Z Tvojí 1/4 se stala titulní skladbou filmu.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře