Zpět
YASIIN BEY aka MOS DEF / USA
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

YASIIN BEY aka MOS DEF / USA

Kde:

Vodičková 36, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live
Vstupné:

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 650 Kč

Hodnocení:

MIGHTY BOOMBOX

NOVÉ DATUM 27. 3. 2014 !!!

První pokus o seanci za zvuků muziky s duší, o pražský klubový koncert Mos Defa, bohužel nevyšel. Brooklynská chřipka, to je prevít. Není všem dnům konec. Na jaře moudřejší podzimu. Nový datum jest 27. 3. a na stvrzení pokrevního bratrství s massivem jednoho ze svých oblíbených měst – města Prahy, posílá Yasiin Bey i malé video. Yasiin, vyrovnaný jak Ying Yang. Je to omluva a pozvánka zároveň. Její autor v dobré náladě posílá pozitivní vibrace. Možná před nahráváním zhulil v kamuletu míru jeden bombaklat Bob Marley strom. I přes všechen zelenej dým je ale zjevný, že podruhý už nás stejná smůla nepotká a Yasiin Bey aka Mos Def přijíždí na Mighty BOOMBOX do pražského Lucerna Music Baru na druhý pokus ve čtvrtek 27. 3.

Kdo si nechal původní vstupenku, zůstane mu v platnosti a může dorazit i s ní. Kdo chce pořídit novou, může tak učinit v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream, Eventim a Ticketportal nebo na pokladně Lucerna Music Baru (tam bez poplatku). Cena v předprodeji 650 Kč (+ poplatky). Komu by se nehodil nový datum, může vstupenku z 24. 10. vrátit do 30. 11. 2013 v místě zakoupení. Ceny i program zůstávají stejné, nezměnilo se nic, jen datum. U úúúú.

Web kapely: https://twitter.com/MosDefOfficial

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 650 Kč

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

LUCERNA Music Bar

Vodičková 36Praha 1

Moderní hudební klub s dlouhou historií a jedinečným programem. Přijďte na koncerty těch nejlepších kapel z Čech a ze zahraničí. Dnes jsme jedním z největších a nejnavštěvovanějších hudebním klubů v Praze a vedle moderního a mezinárodního programu máme i bohatou kulturní tradici. Nesmíme zapomenout ...… více

Poslední komentáře