Zpět
ORBITAL
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ORBITAL

Kde:

Štěpánská 61 , Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties
Vstupné:

Předprodej v síti Tiscketpro 820,-

https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/577415/orbital

Hodnocení:

D smack U a Rock for Churchill uvádějí Orbital, kteří v listopadu odehrají v Lucerně show, která byla díky vichřici zrušena na Rock for People ! 


"Nikdo by nečekal, že osmé album kapely s dvacetiletou historií bude znít takhle fantasticky, ale čas zřejmě vlil bratrům energii do žil. Jejich návrat je triumfální. Raveři ve středním věku se dostanou do extáze a nová generace pochopí, o čem to vlastně ti starší pořád tak básnili." 

Tak to je na úvod výňatek z recenze BBC na letošní album Wonky britského dua Orbital, kteří mimo jiné vystoupili na zahajovacím ceremoniálu letošní paralympiády v Londýně. 

Orbital bratrů Paula a Phila Hartnollových, jsou již od roku 1989 jednou z hlavních ikon elektronické taneční hudby a hlavní důraz své tvorby vždy kladli na živá vystoupení.O to víc všechny jejich tuzemské fanoušky mrzelo neuskutečnění jejich show na letošním festivalu Rock for People, které se bylo zrušenio vzhledem k dramatické živelné pohromě chvíli před jejich vstupem na podium a kterému předcházeli nadšené reference během celé jejich letošní šňůry. Orbital však slíbili, že se pokusí do Česka co nejdříve vrátit a svou špičkovou show odehrát v nějakém náhradním termínu. Tak se také stalo a my máme ohromnou radost, že můžeme oznámit nový termín jejich koncertu. Orbital vystoupí 12.listopadu ve velkém sále pražské Lucerny!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Lucerna - Velký sál

Štěpánská 61 Praha 1

Poslední komentáře