Zpět
DNB LEAGUE: DJ APHRODITE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DNB LEAGUE: DJ APHRODITE

Kde:

Tachovské náměstí 7, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, Drum and bass
Vstupné:

do 22:00h za 150,-Kč / poté za 200,-Kč

DJs:

DJ Aphrodite (Urban Agency, UK)

line-up main stage:
21:00 Tons
22:00 Suki
23:30 Beast67
01:00 Aphrodite
03:00 Basstien
04:30 One Way
06:30 The End

stage II.
23:00-00:30 Robick (oldschool DNB)
00:30-02:00 Saym (hiphop/DNB set)
02:00-03:30 Adzi (techstep, darkstep dnb)

Hodnocení:

DJ Aphrodite patří k velikánům drum & bassové scény, kteří ji nejen ovlivnili, ale její podstatnou část doslova vytvořili. Když budeme uvažovat o těch největších: Ed Rush & Optical nastartovali styl neuro funk - tvrdší a temnější subžánr, o několik let později High Contrast světu dokázal, že polámaninám sluší i melodická a lehčí atmosféra a dal zelenou veselosti, hřejivosti, vokálům a troše toho disca. Aphrodite naproti tomu vytvořil jump up a dodnes díky němu můžeme vesele hopsat na kvákavé a jednoduché pecky, které lidi na parketu maximálně baví.

V dnešním rychlém světě vyniká mnoho mladých producentů a DJů - tracky se vydávají velkou rychlostí a než nějaká má šanci stát hitem, je zadupána tuctem dalších... Legendy si však stále udržují a zachovávají svůj respekt a věrnost fanoušků, které, i když odrostou, nahradí jiní. U nás v Čechách se této výsadě nejvíce těší právě Aphrodite. V minulosti jsme ho mohli vidět například na festivalu Summer of Love a na indoorových akcích Let it Roll a Pig Fest. 

V pátek 8 . března dj Aphrodite vystoupí v klubu Matrix, aby zahrál maximálně nadupaný drum nad bassový set jako vždycky, aby potěšil publikum, představil novinky a nové remixy starých i aktuálních skladeb. Vystoupí další špičkoví djové. Bude to zakladatel a šéf festivalu Let it Roll dj Suki, zakladatel soundsystemu Bassbeast dj Basstien, zakladatel a šéf serveru drumandbass.cz dj Beast67, polské djské duo One Way a dj Tons z Caik crew. Zároveň na akci dojde k otevření druhé chillout stage klubu Matrix, kterou ve finální
podobě budete mít možnost vidět poprvé. Pestřejší hudební mix na chillout stagi zahrají dj Robick, dj Saym a dj ADZi. 

Aktualni ukazka selekce dje Aphrodita je tento nejnovejsi 76 minutovy mix, ktery Aphrodite publikoval v unoru 2013 a ktery si kazdy muze zdarma stahnout - http://soundcloud.com/dj-aphrodite/dj-aphrodite-wishing-on-a-bass 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

 Matrix klub

Tachovské náměstí 7Praha 3

POZOR! Změna vstupu do klubu, starý vchod z Koněvovy ulice uzavřen, nový vchod je z Tachovského nám. 7, nad Karlínským tunelem, takže je to i blíž na autobus, tramvaj a metro.

Poslední komentáře