Zpět
Dubstep Warrior
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Dubstep Warrior

Kde:

Tachovské náměstí 7, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Zdarma

DJs:

DJs Stifler selecta

+ Insane

+ Alexandrovich

Hodnocení:

STIFLER SELECTA

patří jednoznačně k tomu nejlepšímu, co může domácí dubstepová scéna nabídnout. Zakladatel veleúspěšného mezinárodního brandu DUBSTEBLOG, moderátor stejnojmenného pořadu na Radiu Spin, promotér a v první řadě DJ s vynikajícím citem pro selekci toho nejlepšího, co zrovna hýbe světovou dubstep scénou. V uplynulých dvou letech hrál téměř na každé zásadní dubstepové akci v ČR a za sebou má i několik úspěšných vystoupení v Maďarsku, Polsku a na Slovensku. Společně se svou crew DUBSTEBLOG pak udává směr v progresivních podžánrech dubstepu a stará se o to, aby se česká scéna ubírala správným směrem. Jako residentního DJe jej můžete pravidelně vídat v Pražských klubech Cross Club a Chapeau Rouge a jako headlinera na mnoha akcích po celé ČR.

ALEXANDROVICH

Alexandrovich je mladý vzkvétající talent hlubšího a temnějšího odvětví dubstepu. Jako DJ hraje od začátku roku 2012 a již po několika měsících se stává součástí DUBSTEBLOG Crew, kde reprezentuje projekt WNTGD. Sound tučných bass s jemnou příměsí minimalismu jste již mohli slyšet v pražských klubech jako je Cross nebo Chapeau Rouge, kde performoval společně s mezinárodníma DJs jako Habstrakt (FR) nebo D-Jahsta (GRC). Mimo to se zúčastnil prvního ročníku festivalu Meeting Point v České Republice, kde vystoupili 2 veteráni dubstepové scény Silkie a Cyrus. We need to go deeper.

INSANE

 Mladý, progresivní, sbírající zkušennosti - to je Insane, člen Dubsteblog crew, který už měl tu čest hrát na akcích jako jsou Dubsteblog@Chapeau Rouge s francouzskym producentem a djem Habstraktem, nebo Dubsteblog@Cross s D-Jashtou. Organizoval také prvni akci s názvem We need to go deeper #WNTGD v Azylu. V současnosti reprezentuje Dubsteblog a projekt WNTGD, což je deepově zaměřená odnož dubsteblogu. Od spojení s Liquidrumandbass crew si slibuje v dnešní době nepostradatelnou pestrost stylů a rozmanitou spolupráci.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

 Matrix klub

Tachovské náměstí 7Praha 3

POZOR! Změna vstupu do klubu, starý vchod z Koněvovy ulice uzavřen, nový vchod je z Tachovského nám. 7, nad Karlínským tunelem, takže je to i blíž na autobus, tramvaj a metro.

Poslední komentáře