Zpět
EKTOR & DJ WICH, JAMES COLE, LA4, MIKE TRAFIK / Tetris,
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

EKTOR & DJ WICH, JAMES COLE, LA4, MIKE TRAFIK / Tetris, Nadzemí

Kde:

Ke Sklárně 3213, Praha 5
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Theme Parties
Vstupné:

200,-Kč na místě

DJs:

EKTOR & DJ WICH,

JAMES COLE,

LA4,

MIKE TRAFIK

DJS: Maztah,

Lil Rowa,

Pedro,

Rusty

Hodnocení:

EKTOR & DJ WICH, JAMES COLE, LA4, MIKE TRAFIK

Praha zažije pořádný mejdlo ve znamení double křestu projektů Tetris (Ektor & Dj Wich) a Nadzemí (James Cole, LA4 a Mike Trafik)! V MeetFactory vás čeká slušná dávka fresh hudebního materiálu a samozřejmě pestrý doprovodný program, přesně taková party na jakou jste od HipHopStage zvyklí.

Stejně jako na ostatních zastávkách vás i v klubu MeetFactory čeká slušná dávka fresh hudebního materiálu a samozřejmě pestrý doprovodný program, tedy přesně taková party, na jakou jste od HipHopStage zvyklí! Nenechte si tuto koncertní událost ujít a nepromarněte šanci na skvělý zážitek pozdním nákupem lístků. 

Kromě velkého koncertu dvou projektů je pro vás připraven také lákavý doprovodný program. Prvních 100 příchozích dostane praktický dárek od našeho partnera OCB v podobě cigaretových papírků, které si bude moci užít společně s chutným welcome drinkem od Jägermeistera!

Na party proběhne poutavá stánková prezentace FIFA 2013, kterou předvede EA Sports. Součástí programu bude i tentokrát tombola, v níž můžete soutěžit o super sluchátka Chambers by RZA, šperky značky STORM, oblečení z Queensu a další velmi hodnotné ceny např. od Growshopu! Focení s oblíbenými interprety, nákup nových desek Tetris a Nadzemí a možnost nechat si je podepsat berte jako samozřejmost! Na party nebudou chybět ani krásné hostesky, které se budou starat o vaší spokojenost!

Fotoreport

Poslední komentáře